A fi, nu a fi văzut. Familia Wallenberg: răpitorii ”de fapt” ai copiilor Bodnariu.

Am mai scris despre rădăcini, când am auzit de cazul Bodnariu prima dată.
Am scris atunci: ”Trebuie plecat de la rădăcină. În cazul copiilor din Norvegia e clar: iubirea de bani, e un fond acolo care trebuie cheltuit. Miliarde de coroane care trebuie date cuiva, pentru cheltuirea lor cineva primește bonusuri. Durerea familiei Bodnariu este vlăstarul rădăcinii, întinăciunea, amărăciunea dacă vreți. Rădăcina este acel fond financiar imens, iubit de oameni fără scrupule, specializați în a-și băga degetele în miere până la cot.”
Azi am găsit rădăcina, are un nume: Wallenberg, o familie de bancheri suedezi. Una din firmele lor Investor AB a achiziționat grupul de asistență medicală Aleris, care firmă ia bani de la statele nordice ca să plătească Barnevernet-urile. Profitul depinde de numărul de ”cazuri”.
 Motto-ul familiei Wallenberg (bancheri de pe la anii 1700) este latinescul ”Esse non Videri”, ”a fi, dar a nu fi văzut”.
E vorba de contracte bănoase cu statul. Un stat socialist, cu angajați ușor de corupt pe căi ”legale”, căi la care și DNA-ul nostru ar avea probleme să le descâlcească ițele.
Informațiile le-am luat în parte de aici: https://www.facebook.com/stopbarnevernetnow
    Cifrele, rădăcinile din care a dat lăstari răul durerii a mii de familii din nord sunt prin acest fel de tabele:
barnevern-n2MB_RPfQa
Totul sub deviza: A FI, NU A FI VĂZUT
Adică de la rădăcina nevăzută numită iubirea de bani a Wallenberg, prin Investor AB, Aleris și Ungplan se ajunge la Barnvernet și abia de acolo la durerile familiilor despre care urlă internetul.

Familiile suferă iar statul e actorul prost din piesă, pierderea de popularitate a Norvegiei n-o ia nimeni în socoteală, căci mass-media este îndopată ca gâsca prin bani dați ziariștilor și politicienilor corupți. Au de unde.

Este o mafie privată dragii mei acolo, au dat hoții de mierea banilor guvernamentali și se îndoapă.

Azi am primit de pe numărul ….076705 apeluri și SMS cu înjurături. probabil de la articolele despre Barnevernet se trage.

Mai gândiți-vă la moartea lui Cristi Țepeș…

25 de comentarii

  1. Cred că am înțeles. Nu e vorba de ”niște” bani doar. Nu e așa cum la noi patronul lui x SRL dă șpagă la primar să asfalteze el comuna. Nu, nu. Cu Barnevernetul e altceva, e vorba de enorm de mulți bani, sume colosale chiar pentru vestici, chiar pentru americani, sume vărsate anual de stat la bănci uriașe. Este și o justificare politică în cheltuirea acelor bani, guvernul obține în mase o înfricoșare socială legată de educație, obține o aliniere a maselor, iar toată mârșăvia este un sistem extrem de complicat, dar ”bine” structurat de scurs bani de la guvern la privați în numele binelui copiilor. Obiective politice, scopuri, fonduri, statistici, resurse imense, oameni aleși…toate cer rezultate. Rezultatele acestea sunt de un singur fel: familii distruse.
    Că unele cazuri de abuzuri sunt reale este sigur, dar nu pot fi mai multe decât media mondială. Dragostea părintească nu se învață la școli înalte, o au și pisicile, și caprele, și cloștile. La norvegieni sunt alte standarde cică, ei sunt supra-oameni.
    Doamne, nu da guvernanților României mai mulți bani decât minte.
    Dă-le minte prima dată.
    Parcă încep să înțeleg cât ne iubește Tatăl, că bugetul României e mic. Fără credință și fără înțelepciune, dar cu bani mai mulți guvernanții ar fi făcut prostii mari.

    Apreciază

    Răspunde

  2. Poate părea o prostie, însă când am aflat de moartea lui Crisți Țepeș, primul lucru care mi-a străfulgerat mintea a fost acela că s-ar putea să fie o mână criminală la mijloc. El a început să caute și să afle prea multe. Nu mă pricep la medicină și la substanțe letale cu efect întârziat, dar poate fi o ipoteză interesantă că cineva să fi fost interesat ca el să dispară inainte de a termina ceea ce a început în Norvegia.
    P.S. Sunteți unul din cei mai anonimi bloggeri, de unde să fii avut cineva numărul Dvs. de telefon?

    Apreciază

    Răspunde

  3. De ce tac norvegienii?
    Pentru că nu știu.
    Aflați aici la comentarii: http://www.sokelys.com/?p=13490
    ”În trecut, Romania a fost una din țările unde creștinii erau persecutați din greu în timp ce Norvegia era considerată un cer sigur. Acum, din păcate este invers.” scrie blogerul: http://www.sokelys.com/?p=13490#comment-1953594
    Mass-media este aservită, vă pare cunoscut?
    Am ajuns la acel site prin acesta: https://alfkollsete.wordpress.com/
    Un bătrânel de 78 de ani scrie foarte supărat pe tot sistemul.
    Unii blogeri norvegieni arată că presa norvegiană este tăcută pe subiecte, norvegienii habar nu au de teroarea de la ei, toți se miră de proteste și probabil cei mai mulți dintre ei sunt convinși că restul lumii greșește, ei fiind superiori.
    Un alt articol aici: Tirania Bunătății
    http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/Godhetens-tyranni-6764286.html

    Apreciază

    Răspunde

  4. Cititorii Scripturilor,cu mintea si inima „unsa” de Duhul Adevarului,nu se mira de „…incercarea de foc din mijlocul vostru…”
    (1Petru:4:12-19)
    Fiti binecuvantati.

    Apreciază

    Răspunde

    1. Fii binecuvântat și tu, mulțumim de urare.
      Hai să-ți spun o poveste: la Efes în teatru, Gaius și Aristarh vesteau evanghelia la ascultători, povesteau cu cine era pe-acolo. Pavel era la școală, la Tiran, învăța și el. Dimitrie cu ai lui meșteri au năvălit în teatru și au pus mâna pe Gaius și Aristarh. Iudeii (și creștini și necreștini) au venit și ei. Un Alexandru era împins în față de iudei (probabil de cei necreștini), mai erau și greci creștini și necreștini. Un mare tămbălău: ”Unii strigau una, alţii alta, căci adunarea era în învălmăşală, şi cei mai mulţi nici nu ştiau pentru ce se adunaseră.”
      Pavel le-a trimis un bilețel lui Gaius și Aristarh: ”preaiubiților, nu vă mirați de încercarea de foc din mijlocul vostru…” ??
      Nici vorbă.
      ”Pavel voia să vină înaintea norodului, dar nu l-au lăsat ucenicii. Chiar şi unii din mai marii Asiei, cari-i erau prieteni, au trimes la el să-l roage să nu se ducă la teatru.”
      Sunt situații când trebuie să intervii Iosif.
      Nici tu nu te mira mult, căci acum să știi că e vremea lui ”deschideți gura pentru cel mut”. Îndemnul tău la pasivitate nu are moment bun.
      Ungerea de care scrii tu, e bine de amintit că nu era voie să atingă pielea, doar hainele sau părul celui(preotului) uns: asta înseamnă să unim cu credința noastră fapta, cu fapta(hainele de in, albe) cunoștința(mireasma cunoștinței, uleiul ungerii). Deci tu n-ai ce ungere să ai, dacă nu faci nimic.
      (https://vesteabuna.wordpress.com/2012/10/01/mi-ai-uns-capul-cu-untdelemn-pilda-parfumului/)
      ”cine dintre voi este înțelept, să-și arate prin purtarea lui bună faptele făcute cu blândețea înțelepciunii.” Fapte+înțelepciune=haine+ulei (ulei mirositor, parfum, mireasmă)
      Mișcă-ți hainele (faptele) și parfumul tău(ungerea) va mirosi.
      Mulțumesc de comentariu.

      Apreciază

      Răspunde

  5. Uite că se prinde lumea:
    http://www.evz.ro/efectele-cazului-bodnariu-fierbe-scandinavia-teoria-conspiratiei-sau-despre-incercarea-suedezilor-de-a-supune-poporul-norvegian.html
    Nu e prea greu, informațiile eu le-am găsit simplu, cu ajutorul Google, mi-a luat câteva ore, mi-au prins bine cele câteva limbi în care citesc (recunosc că și rusa), Google translate din greu(nu știu norvegiană, doar puțină daneză, seamănă) și faptul că având o anumită istorie în spate am învățat să recunosc un plâns real de o imitație și să-l cred pe cel ce plânge. Am învățat să deosebesc ocnașul de temnicer și să intru în temniță chiar dacă regizorii acestui mare teatru numit lume, îmbracă ocnașii în haine de temniceri și temnicerii în haine de ocnași și-i țin pe toți în celule transparente cu nume sonore: libertate, progres, evoluție, succes, împlinire.
    E o închisoare de sticlă, tinda închisorii de biți de mâine.
    Dar va mai fi un mâine?
    Un sfat: foc s-a pus destul pe jertfa asta, puneți sare!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu