Cristoteca

Adică: discoteca ”creștină”.
O altă amăgire, iezuită probabil. (Despre iezuiți câteva cuvinte la sfârșitul acestei postări.)

E special inventată pentru tineri.

În America de sud, în acel pol sud al întunericului papal a fost începută această nouă înșelătorie și se răspândește ca buruiana.
O ”unire” a ”creștinismului” cu discoteca.

Aceste înșelătorii s-au format în creierul diavolului și au fost slobozite în lume prin veșmintele și ”liturghiile” slujitorilor săi. Priviți:

Cât de bine seamănă cu ”cristoteca” de la Baia Mare:

sau cu cristoteca de la Cluj:

Iar când vezi trei haine identice, înțelegi că au fost croite de același croitor.

Eu bănuiesc de cine.

Despre iezuiți: sunt un ordin (o ramură) a bisericii catolice dedicată luptei cu necatolicii. Lucrează mult pe ascuns, mascat și de sute de ani s-au înfiltrat în bisericile necatolice pentru a le deturna spre apropiere de catolici, iar din anii 1960 încoace spre  ecumenism.

Citez în continuare din ”Istoria secretă a iezuiților” de Edmond Paris:

”La vremea apariţiei pe scenă a lui Ignaţiu de Loyola, reforma protestantă cauzase pagube serioase sistemului romano-catolic. Ignaţiu de Loyola a ajuns la concluzia că singura cale prin care „biserica” sa putea supravieţui, era întărirea canoanelor şi doctrinelor puterii temporare a papei şi instituţiei romano-catolice; nu numai prin distrugerea vieţii fizice a oamenilor, cum făcuseră preoţii dominicani prin Inchiziţie, ci prin infiltrarea şi penetrarea fiecărui sector al vieţii omului.         Protestantismul trebuia cucerit şi folosit în beneficiul papei. Aceasta a fost, printre altele, propunerea lui Ignaţiu de Loyola făcută Papei Paul al III-lea. Imediat iezuiţii au trecut la treabă infiltrându-se în secret în TOATE grupările protestante, inclusiv în familiile lor, la locurile lor de muncă, spitale, şcoli, licee, universităţi, etc. Astăzi, iezuiţii aproape că şi-au îndeplinit misiunea. Biblia aşează puterea unei biserici locale în mâna unui om al lui Dumnezeu, un pastor adevărat(opinia autorului cărții citate, n.n.) Dar iezuiţii vicleni au reuşit de-a lungul anilor să îndepărteze această putere înspre mâinile conducătorilor denominaţiunilor, iar acum au împins toate denominaţiunile
protestante în braţele Vaticanului. Aceasta este exact ceea ce şi-a propus Ignaţiu de Loyola: o biserică universală şi sfârşitul protestantismului.   Citind „Istoria secretă a iezuiţilor”, veţi observa o paralelă între domeniul religios şi cel politic. Autorul, Edmond Paris, pune în evidenţă penetrarea şi infiltrarea iezuiţilor în guvernele şi naţiunile lumii pentru a manipula cursul istoriei prin ridicarea dictatorilor şi slăbirea democraţiei, cum ar fi în Statele Unite, pavând astfel drumul pentru anarhia socială, politică, morală, militară, educaţională şi religioasă.”

Iezuitii din Romania: iezuiti.ro
Dar nu vă așteptați să găsiți pe acel site adevărata lor față, așa cum la fundația http: //www. concordia.or.at / romania/ nu veți găsi nimic scris despre iezuiții care au creat-o și o controlează.

Aceste afirmații eu nu le fac pentru a incrimina(judeca, condamna) pe cineva înainte de vreme. Oamenii, chiar cei înșelați se găsesc sub marea milă a Tatălui ce le permite și-i invită pe toți spre pocăință, chiar răbdarea cu cei implicați în lucrări fățarnice este o dovadă a milei Lui. Scriu aceste lucruri pentru avertizarea celor ce ar putea fi înșelați de caracterul diabolic al lucrărilor ”în numele Domnului Isus!”. Care domn, care isus? Isus sau I$U$?

7 comentarii

  1. buna seara.as dori sa stiu daca asa se numeste ,,cristoteca crestina,,sa stiu cum sa spun copiilor mei sau daca asa se zice…ei si-au dat denumirea?multumesc!

    Apreciază

    Răspunde

    1. Din păcate așa se numește….dar nu le spune copiilor tăi.
      Moise a scris că nici numele idolilor să nu fie rostite iar David repetă acest lucru în Psalmul 16.
      Datul de denumiri e prima lucrare a lui Adam după creație.
      Nu s-a oprit până acum.
      O seară cu pace!

      Apreciază

      Răspunde

      1. multumesc pt raspuns…e necesar sa spun baiatului meu de 18ani care a incercat sa se contrazica cu mine si sa zica cum ca este o porecla data in batjocura…am vrut sa fiu bazata pe ceva clar de aceea am intrebat.multumesc!

        Apreciază

        Răspunde

        1. Din păcate e ceva real. În țările catolice aceste lucruri nu par stranii deloc.
          Căutați ”cristoteca” pe Google și vedeți ce rezultate dă.
          Că în românește încă nu se folosește termenul, că în românește la cristotecă i se zice ”conferință de tineret”…da, asta să-i spuneți fiului dvs. că este o batjocură: să numești discoteca conferință.
          O zi limpede!

          Apreciază

          Răspunde

Lasă un comentariu