Scrisoare catre Iude!

Scrisoare  catre Iude netulburate.
Galateni 2:4 „….din pricina fraţilor mincinoşi, furişaţi şi strecuraţi printre noi, ca să pândească slobozenia pe care o avem în Hristos Isus….”
Luca 21:16 „Veţi fi daţi în mâinile lor până şi de părinţii, fraţii, rudele şi prietenii voştri; şi vor omorî pe mulţi dintre voi…”

M-a umplut de indignare urmatoarea fraza dintr-o postare de azi: „Si la drept vorbind, cunosti tu vreun caz concret cind un crestin a fost omorit in RO ca a fost turnat?” spune un anume Gabriel azi 19.10.09 la 12.08 aici.
Prietene  Gabriel, ceea ce spui tu a fost profetit:”…cand te-am vazut noi?”, vor intreba toti orbii care nu L-au vazut. Au vazut doar pe alti orbi care-i calauzeau catre groapa.
Ca in intamplarea cu orbul si ologul:
„Orbul: cum merge?
Ologul: cum vezi!”

Un crestin, in Romania, in America, in China si oriunde in lumea asta, atunci cand i se ia haina, da si camasa, cand este lovit peste un obraz, intoarce si pe celalalt, cand este turnat, binecuvinteaza, cand este inchis, canta si se roaga, cand este omorat, asteapta sub altar.
Tu Iuda, nu ai vazut aceasta, tu nu esti nici macar tulburat.
Au fost multi crestini omorati, „sinucisi” fara martori, multi intimidati, multi batuti, imprastiati, enorm de multi calomniati,  etc.
Daca tu nu ai vazut, nu inseamna ca n-au fost, ci inseamna ca tu esti orb.
Cine poate numara pe toti cei alungati de Diotrefii sinagogilor fiecarei cetati? Cine i-a vazut pe toti cei alungati din slujba Cuvantului pentru ca n-au vrut sa semneze compromisul nenorocitului de carnet de pastor? Cine ii stie pe cei multi retrasi sub ploaia de calomnii bine tesute de gasca „mai-marilor norodului cu batranii lui Israel(securistii cu pastorii corupti)”? Au fost in fiecare oras, in fiecare adunare, peste tot. Iar omorati au fost cu siguranta mai multi decat se stie.
Iata o cantare catre Iudele netulburate:

noiamramas

Cantarile Harului, caietul 1(cantari din temnita) text: TD, muzica: NM
aici textul:

Noi am rămas urcând spre culme,
calvarul şi mai greu de-acum,
când voi vă-ntoarceţi în „cetate”,
şi singuri ne-aţi lăsat în drum!

De acum amestecaţi în ceata
de cărturari şi farisei,
veţi cere răstignirea noastră,
ne veţi lovi şi voi cu ei!

Nu vă putem urma cărarea
pe care v-aţi întors-napoi,
deşi ne-aţi dus atâtea lacrimi,
şi-atâtea amintiri cu voi…

Simţi-vom de sub greul crucii,
când biciuiţi vom fi cumplit,
şi şti-vom dintre mii de bice
că-i frate cel ce ne-a lovit!

Cunoaşte-vom din mii de buze
pe-a fratelui ce ne-a scuipat,
din mii de cuie vom cunoaşte
când mâna „fratelui” a dat.

Şi vom întoarce-n altă parte
obrazu-nsângerat şi stâns,
vom înghiţi în noi durerea …
şi nu ne veţi vedea c-am plâns!

Dar când vom fi întinşi pe cruce
de voi pe care v-am iubit,
va-ncepe veşnicia noastră
căci ceasul vostru s-a sfârşit.

Suim! Şi grea e crucea-n spate.
Răbdăm! Şi geme plânsu-n noi,
ne doare despărţirea voastră,
dar nu ne-ntoarcem înapoi!

8 comentarii

 1. Cat de adanca e acesta poezie.Doamne Isuse ajuta-ne sa rabdam.Santem loviti din toate partile de cei care se cheama pocaiti .
  Ne doare despartirea voastra
  dar nu ne-ntoarcem inapoi!
  Mult har!

  Apreciază

  Răspunde

 2. Sunt unii pe care nu-i impresioneaza nici daca un om este omorat in fata lor,
  ei nu au vazut pe nimeni ca a fost chinuit sau omorat..dar li se inchina pastorilor care au facut acesta..vai de voi..morminte goale…pereti varuiti….
  Unde sa cauti adevarul,cand unii se erijeaza in aparatori ai minciunii numind-o adevar?
  O sora care a facut misiune intr-o tara f.saraca,unde n-a rezistat nimeni,toti s-au imbolnavit,nu-mi amintesc pe moment tara,se manca numai orez,,,cand aveau,,,apoi i se facea sila de el si iar orez,,,acum voia sa plece din nou,dar biserica care cheltuie multi bani pentru lix,nu-i da bani de viza si drum…
  Pastorul acestei biserici fost din 82 info..sau cum vreti sa-i spuneti.Acum este tot pe locul lui;
  Venise la Brasov odata ,am fost chemati din toate bisericile baptiste
  pentru o lectie despre misiune;am fost apostrofati tot noi cei
  prezenti,ca nu ne intereseaza misiunea..(probabil el trebuia sa dea raportul)
  Acum el fiind pastor la biserica care sponsorizeaza misiunea unde este sora […cenzurat…]…nu poate da banii necesari ptr.viza,ei fiind folositi ptr.luxul din biserica,,,,tonul rece,taios aspru cu care ne-a certat ca nu ne intereseaza misiunea avea ceva comunist in el..atunci nu mi-am dat seama,mi-a displacut…si mie si sorei cu care am venit de la penti…insa nu banuiam ce se ascunde in spatele cortinei…
  El care ne certa ca nu ne interseaza misiunea in lume,acum” nu are bani”
  ptr.a plati cele necesare pt plecare..din cauza luxului din biserica […cenzurat…].
  Cat de sincer il interesa pe el misiunea atunci si acum?
  Diotrefi!!

  Apreciază

  Răspunde

  1. Sora Elisa
   Nu pot folosi spatiul blogului pentru revanse si demascari. Nu-l cunosc personal pe d-l de care vorbiti, desi l-am auzit vorbind si m-a vandut si pe mine in 1987 prin demascarea unei misiuni la Craiova. Nici noi (eu si dvs.) nu ne cunostem personal, de aceea e riscant sa aprob chiar si un inceput de vendeta. Nu urmaresc distrugerea oamenilor ci inaltarea, glorificarea Domnului Isus Hristos. As avea cu ce sa ma laud dupa fire, dar sunt un mare nimic, nimic bun nu locuieste nici in mine si nu pot sluji decat cu Harul capatat. Ramanem in cele ale harului, ale Cuvantului, ale Duhului, ale incurajarii si zidirii. Daca facem slujba de amintire, s-o facem fiecare pe blogul nostru. Istoria e plina de personaje cenusii, de intamplari gri. Nu as vrea ca vre-o postare de-a mea sa para vendeta, razbunare, nu am de platit nimanui nici o polita. Daca in timp ce caut sa-L glorific pe Hristos si caut sa trezesc pe unii scormonind la inceputul caderii istoria asa cum a fost, inevitabil dau de personaje diotrefice, vreau sa se stie ca scopul principal al meu nu este deconspirarea acestor personaje ci trezirea celor adormiti de ele. „Adu-ti aminte de unde ai cazut” poate sa insemne si ca in locul si timpul caderii a fost unul si altul din diotrefii de atunci. Blestemul lor. Nimeni nu se poate lupta cu istoria. N-o poate schimba. Daca nu se trezesc acum, cand se vor trezi? Iar daca celor adormiti de ei le place sa doarma, pe cine sa trezim?
   Apreciez modul in care argumentati, sunteti una din cititoarele fidele ale blogului. Multumesc pentru incurajari. Har!

   Apreciază

   Răspunde

 3. Eu multumesc Domnului ca s-a facut cu mare greutate un prim pas spre inlaturarea macar din functiile publice a acestui personaj..sa aiba mila Domnul de cei cu inima „pocaita”si sa ne ajute sa avem iarasi frica de Domnul care este inceputul intelepciunii,sa ne ajute El mereu sa recunoastem pacatul oricare ar fi si sa-l uram indeajuns spre a nu-l mai repeta.Acest lucru Il rog pe Domnul pentru mine,si mereu spun prietenelor surori,sa ne rugam pentru asta.
  Domnul sa-mi dea o faramitura din cele care mananca cainii de sub masa,nu merit o Paine mare si gustoasa..sunt un nimic prea mic si destul de mare cand e vorba de „ceea ce nu ar trebui sa fiu”.
  Am tot intrebat ce inseamna sa te uiti la Domnul,nu la oameni…am primit doar raspunsuri evazive…Vreau sa fac asta..ma descurajeaza faptul ca ma vad pe mine in slabiciunea mea de a nu putea fi placuta Domnului cum vrea El..si ii vad si pe ceilalti…
  …Si..Domnul mi-a raspuns printr-o predica…cum sa-L vad..parca mi_l luase cineva pe”Domnul si nu mai stiam unde L-au pus”asa simplu mi se parea dintrodata…
  ..am inceput sa-L regasesc..apoi printr-o carte „doua milioane de Kilometrii in cautarea Adevarului”de Klaus Kenneth..un om care a strabatut timp de doisprezece ani lumea in lung si in lat cautand Adevarul,
  Europa,Thailanda,Israel,Brazilia Alaska..Nimic nu i-a umplut golul launtric,nici budismul,nici ocultismul,nici esoterismul…Abia intalnirea dramatica cu Dumnezeul cel Necunosut i-a marcat viata ,insa a avut atatea intalniri reala cu Domnul..incat nu poti decat sa-ti reimprospatezi
  Duhul cu prezenta reala a lui Dumnezeu care se face simtit cuiva care il cauta cu toata inima..cred ca noi cei mai”vechi” am uitat sa-L mai cautam din toata inima.

  Apreciază

  Răspunde

  1. Nu personajul e problema ci scaunul lui. Scaunul e mierea orbilor, atrage ca un magnet pe naivii si inselatii care vor sa placa oamenilor. Ce daca se va retrage un fariseu din functii publice? Se va gasi un altul sa-i incalzeasca scaunul si multi altii care se vor maguli privindu-l. Adunarea slavita are slujitori, nu functii publice. Are membre, nu membrii, este trup, nu trupa. Problema e sistemul in sine nu numai coruptia oamenilor din el. Sistemul a creat oamenii pentru ca nu are functia de autojudecare. Autojudecarea nu se face decat in casa lui Dumnezeu, aici incepe judecata. Istoria stapanirii Canaanului incepe cu 400 de ani de judecata. Ideea in sine a salarizarii clericului este sursa coruptiei, induce convingerea ca Dumnezeu este de vanzare, ca evanghelia este o marfa, cerul o investitie imobiliara si mersul la biserica o diploma de calificare. Harul si indurarea sunt vazute ca ingrediente nenecesare decat pentru cei ce urmaresc sa devina sefi de promotie.
   O adunare astfel corupta, nu mai este adunare, nu mai este sare pentru o lume la fel de corupta, aici vad eu rana sodomei in care traim. Nu-si plang nici propriile rani, dar sa-si chinuie sufletul pentru cei din jur!
   Pseudo-evanghelia pastorilor partidului comunist ne-a adus in aceasta stare si orbirea celor care tot la ei se uita. De fapt, ca sa fim corecti, decaderea a inceput de cand adunarea nu a mai fost adunare. Cu mult inainte de comunism adunarile au incetat sa mai fie conduse de batrani crescuti si maturizati spiritual, au inceput sa asculte de copii cu scoli care au deschis portile cetatii pentru filisteni ca ei. Sa nu fim inselati de ziduri si de firmele de pe ele.

   Apreciază

   Răspunde

 4. Unde il vezi pe Domnul? „Cand te-am vazut noi?” il vezi in sfinti, in frati, in acesti FOARTE NEANSEMNATI frati ai mei. Nu in cei cu titluri si cu scaune inalte.
  Ati citit cartea fratelui Longodor?
  Ati primit de la fr PG cartea care v-am trimis-o?
  Unde a aparut cartea lui KK?
  Cu consideratie!
  fratele dan

  Apreciază

  Răspunde

 5. Cartea a aparut la Sibiu;editura_agnos@yahoo.com.

  Cartea pe care mi-ati trimis-o voia sa mi-o dea fratele G[.] in B[.],unde ne-am intalnit”din intampalre” lam o biserica…O vaea la eldar nu avea cheia de la camera unde statea..I-am spus sa mi-o dea la C[.]
  Cartea fratelui L[.] nu o am.Imi pare rau.
  Am reinceput a-L vedea pe Domnul in toate,iar El fiind credincios se arata cand Il acuti cu toata inima,ceea ce nu am mai facut-o de mult.De curand
  mergand singura pe drumul de tara,implinind” niste ani” m-a apucat plansul si am zis: Doamne ce am facut eu bun in viata mea,vreau sa Te vad din nou,vreau sa traiesc cum iti place Tie,nu mai pot trai asa.
  Ma rog sa ma ajute sa-L caut din toata inima cu adevarat si mereu.
  Vorbe stiam destule…nu mai vreau..vreau sa traiesc si sa simt ca Domnul
  traieste,,ca traieste in mine.
  Klaus a incercat sa-si umple golullauntric cu ocultism,avea puteri”supranaturale”insa il atacau dupa aceea duhurile dracilor,a incercat cu droguri,ocultism.hinduism,a trecut prin India,tarile arabe…El spune ca
  L-a gasit pe Domnul in ortodoxie(Domnul stie de ce)eu stiu ca Domnul nu sta in religii.Insa m-am hranit cu miracolele”adevarate” pentru care nu exista cuvinte,cautarea sa a fost pecetluita de ura si moarte…timp de 12 ani.Daca omul acesta nu a obosit cautand ,nici Domnul nu a obosit aratandu-i-se.
  Da,il vedem pe Domnul in frati,in sfinti…numai ca e f.nevazut……Doamne ajuta-ne sa vada oameni in noi pe Hristos Domnul!

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s