”Călătoria care a zguduit lumea”, film creaționist cu Emil Silvestru.

„Călătoria care a zguduit lumea” este un excelent documentar dramatizat, care narează călătoria lui Darwin în jurul lumii între anii 1831 și 1836, la bordul navei Beagle. În timpul acestui voiaj, tânărul Charles și-a adunat materialul pe baza căruia își va scrie celebra carte „Originea speciilor”. Filmul a fost realizat în anul 2009 şi comemorează 200 de ani de la naşterea lui Charles Darwin şi 150 de ani de la apariţia uneia dintre cele mai cunoscute cărţi din istoria ştiinţei. Filmările au fost făcute în Europa, Australia şi cele două Americi. Documentarul beneficiază de colaborarea unor oameni de știință absolut remarcabili, printre care am avut plăcuta surpriză să-l întâlnim pe doctorul în carstologie Emil Silvestru, absolvent al Facultății de geologie din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj, în prezent, un respectat om de știință, rezident în Canada.

3 comentarii

 1. Filmul ” Calatoria care a zguduit lumea ” , in care apare si Emil Silvestru , are subtitrare in lb. romana , sau in lb. engleza ??? Unde pot vedea un trailer cu acest fim si de unde-l pot comanda ???

  Multumesc !

  Apreciază

  Răspunde

 2. Emil Silvestru a suferit un accident vascular-cerebral în 2012. Starea sănătății lui se îmbunătățește, dar acum și soția lui are probleme tot de sănătate.
  ”Aduceți-vă aminte de cei chinuiți ….ca unii care și voi sunteți în trup.” Evrei 13:3
  Blogul lor: http://drsilvestru.wordpress.com/

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s