Voi zice miazănoaptei: „Dă încoace!”

Eu voi aduce înapoi neamul tău de la răsărit şi te voi strânge de la apus. Voi zice miazănoaptei: ‘Dă încoace!’ şi miazăzilei: ‘Nu opri, ci adu-Mi fiii din ţările depărtate şi fiicele de la marginea pământului:” Isaia 43:5-6

Valul de refugiați din Ucraina s-a oprit aproape de tot peste vară, am fost doar odată solicitat prin august să „salvez” o familie cu 7 copii care rămăseseră cu mașina defectă lângă Nyregyhaza. Aveau numărul meu de la cineva din SUA…!!?? Am creat conecțiile necesare (fără să ies din biroul meu din Cluj) și în 4 ore niște credincioși din Nyregyhaza le-au pus mașina pe platformă, service, cazare copii, reparație….era o siguranță arsă.
Am petrecut aseară cu mama și fratele celor 4-5 frați care au trecut în primăvară pe la noi. Toți din Mariupol. Multe nu pot scrie, nici arăta, deși aș vrea. Ceea ce e nou și probabil se știe deja: fratele conducător de adunare de la singura adunare evanghelică rămasă în Mariupol (unde peste 75% din cei care se adună sunt necredincioși care ascultă Cuvântul) a fost arestat ieri. Autoritățile de ocupație au cerut ca să li se dea sala pentru organizarea referendumului de alipire la Rusia și ei au refuzat. Nu prea sunt săli rămase întregi în Mariupol.
Au sosit târziu musafirii noștri, era trecut de 11, după un drum epuizant de la Galați până la Cluj.
Azi le facem o zi de vacanță, să plece mâine mai departe, odihniți.
„Am fost rupți de toate deșertăciunile” a spus aseară la masă sora Galina, după fuga de acum 6 luni din Mariupol și după 6 luni de refugiu la Ismail. Acum a trecut cu fiul de 17 ani în România cu destinația Germania, unde sunt toți ceilalți copii ai lor, singurul rămas în Ucraina fiind soțul, care nu poate ieși legal. Casa lor le este distrusă, am văzut filmul, de asemenea casele a doi din copiii lor sunt jefuite parțial și devastate (au locuit militari în ele).
„De ce toate astea?” se întrebau. Le-am spus încercând să-i încurajez, că eu mă aștept ca așa cum în primăvară au trecut pe rând toți copiii lor prin casa noastră în drum spre Germania, să vină vremea să îi găzduim pe drumul de întoarcere. Au zâmbit triști. Am vrut să le spun despre profeții, dar nu era potrivită nici ora, nici starea lor. De când primim oaspeți, am învățat lecția de a pune omul la masă, a-i da patul să se culce, (pardon…prima dată parola de la wifi), harta casei: dormitoare, bucătărie, baie. Profețiile și discuțiile din Scripturi a doua zi sau pe Whatsapp. Dar mintea mea rumega știrile de azi, le știau și ei: Putin a decretat mobilizarea generală. Coada de mașini (cu ruși care fug) la granița Finlandei era de 35 de km.
În exodul acesta masiv, a masca exodul celor „dați încoace” de Dumnezeu, a evreilor din Rusia, nu este greu pentru Cel ce lucrează în ascuns. Iar pentru că acest exod al evreilor este „unul câte unul” și pentru că în Rusia sunt încă mulți evrei, și această urgie care se tot aprinde ca o vâlvătaie în loc să se potolească, se pare că va fi lungă. Nu fac nici speculații, nici predicții, aplic doar profețiile la situația reală. Scoaterea evreilor din Rusia se face tot prin urgii, iar pentru ei abia acum începe urgia: recrutarea forțată, evreu-neevreu, mergi la război. Așa că singura opțiune este fuga, mai devreme sau mai târziu.
Iată încă o știre care împlinește încă o profeție.

Un comentariu

 1. Familia Leonid și Tania Ponomariov au fost arestați alaltăieri, 21 septembrie pentru refuzul de a da în mod benevol autorităților de ocupație sala de adunare din strada Curceatovo, Mariupol în vederea organizării referendumului de alipire la Rusia a teritoriului cucerit.
  Leonid Petrovici Ponomariov
  Oricum sala a fost ocupată de poliția rusă și probabil este deja folosită ca loc de „votare”.
  Familia este acuzată de activități extremiste.
  Se pare că vor fi ținuți în arest până la terminarea „referendumului.”
  Rugați-vă pentru eliberarea familiei Ponomariov, Leonid (vârsta aprox 65 de ani) și Tania.
  sursa: https://t.me/vernost_info

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s