Un mare val de exod din America spre Israel, primele dovezi: 100.000 de familii se preconizează că vor emigra în curând. Profețiile biblice se împlinesc. (articol tradus)

Nu le va ajunge locul….

Le voi fluiera şi-i voi aduna, căci i-am răscumpărat, şi se vor înmulţi cum se înmulţeau odinioară.  Îi voi risipi printre popoare şi îşi vor aduce aminte de Mine în ţări depărtate; vor trăi împreună cu copiii lor şi se vor întoarce.  Îi voi aduce înapoi din ţara Egiptului şi-i voi aduna din Asiria; îi voi aduce în ţara Galaadului şi în Liban, şi nu le va ajunge locul.”  Zaharia 10:8-10 (Comentarii după articol.)

(Cu amabilitatea lui Chish Nofei Israel) Evenimentele recente din Statele Unite au condus la un interes record pentru comunitatea evreiască în ceea ce privește aliyah. Antreprenorii imobiliari din Israel remarcă faptul că cererea uriașă depășește în mare măsură oferta, având în vedere numărul mare de cumpărători potențiali interesați în mod special de a face aliyah.

Grupul Kass, una dintre cele mai importante companii imobiliare din Israel, a declarat că a primit peste 100 de cereri doar miercurea trecută și mai mult de 500 până la sfârșitul săptămânii, ceea ce a făcut ca sistemul lor de telefonie să se prăbușească sub presiune.

Ramat Givat Zeev

Grupul Kass construiește prestigiosul cartier Ramat Givat Zeev, desemnat special pentru familiile de olimi (imigranți). Datorită procentului său mare de familii de limbă engleză, precum și combinației de familii dintr-o varietate de medii, Ramat Givat Zeev este recomandat ca unul dintre cartierele principale unde noul olim poate experimenta o „aterizare lină”.

12 apartamente au fost vândute în Ramat Givat Zeev în doar o săptămână.

Alte avantaje clare includ școlile care au fost înființate pentru a se potrivi copiilor de olimi (inclusiv școala de fete și o Talmud Torah pentru băieți), multe parcuri spațioase, zona comercială (care va include un supermarket, un magazin de pizza, magazin de delicatese, curățătorie uscată și multe alte afaceri care vor furniza bunuri și servicii esențiale), precum și un număr de shuls (sinagogi) cu diferite nusachim (rituri) și o mikvah (baie ritualică) luxoasă. Amenajările erau planificate să fie cât mai asemănătoare celor din cartierele americane de lux.

Experții imobiliari prezic că, într-un an, Israel se va confrunta cu o deficiență severă de locuințe. Având în vedere deficitul deja existent, numărul estimat de familii care intenționează să facă aliyah în acest timp (aproximativ 100.000), împreună cu faptul că COVID-19 a oprit multe dintre lansările de construcții din Israel, experții prevăd o creștere semnificativă a prețurilor imobiliare în Israel, poate cu zeci de puncte procentuale. Pentru cei care încă ezită, este foarte recomandat să facă o mișcare mai devreme decât mai târziu.

sursa: https://jewishlink.news/real-estate/38311-israel-sees-unprecedented-aliyah-wave-from-us traducere Google translate…

Așa cum arăt deja de câțiva ani pe acest blog sau cum spun în mesajele de pe youtube, trăim vremuri profetice extraordinare. Nu sunt speculații, sunt împliniri atât de clare, încât sunt previzibile. Nu este greu de văzut că Dumnezeu își continuă planul Său de a-i strânge în mod forțat pe toți evreii în Israel. Mai mult decât bucuria unei astfel de corelații, mai mult decât sentimentul de „aha, v-am spus eu” care poate să cuprindă pe cel ce observă aceste corelații între profeții și istoria recentă sau chiar prezent, ar trebui să fie frica, frica de a tăcea, frica de nu cumva să ne trezim ca cel ce i s-a spus să transmită un mesaj și nu-l transmite.
Pentru că de bună seamă nu pentru adrenalina unor astfel de înțelegeri ni s-a dat să pricepem tainele profețiilor, ci pentru a putea explica altora, corelat și deductiv Planul profetic pe care-l trăim și care nu se va termina bine decât pentru cei ce intră pe ușa pocăinței reale în sanctuarul ceresc al mântuirii în Hristos (Unsul). Nici pace, nici liniște, nici speranță n-au cei ce n-au răspunsuri, cei ce trăiesc în comoda confuzie. S-au refugiat mulți acum în teoria conspirației Covid, că cică mai marii lumii au inventat covidul ca să lege oamenii, să-i închidă ca pe vite. Că Dumnezeu este nevoit să se poarte cu noi ca și cu vitele, să ne îngrădească, să ne limiteze, ar trebui să le spunem. Nu oamenii ne-au îngrădit, Dumnezeu o face.

Nu fiţi ca un cal sau ca un catâr fără pricepere,
pe care-l struneşti cu un frâu şi o zăbală cu care-l legi
ca să nu se apropie de tine.
 De multe dureri are parte cel rău,
dar cel ce se încrede în Domnul este înconjurat cu îndurarea Lui.”

Psalmul 32:9-10

și comparațiile nu se opresc aici: cuvintele cu care Isaia își începe profețiile despre Israelul din vechime se potrivesc și României de azi:

„„Am hrănit şi am crescut nişte copii, dar ei s-au răsculat împotriva Mea. Boul îşi cunoaşte stăpânul şi măgarul cunoaşte ieslea stăpânului său, dar Israel nu Mă cunoaşte, poporul Meu nu ia aminte la Mine.” Vai, neam păcătos, popor încărcat de fărădelegi, sămânţă de nelegiuiţi, copii stricaţi! Au părăsit pe Domnul, au dispreţuit pe Sfântul lui Israel. I-au întors spatele… Ce pedepse noi să vă mai dea, când voi vă răzvrătiţi din ce în ce mai rău? Tot capul este bolnav şi toată inima suferă de moarte! Din tălpi până-n creştet, nimic nu-i sănătos, ci numai răni, vânătăi şi carne vie, nestoarse, nelegate şi nealinate cu untdelemn: ţara vă este pustiită, cetăţile vă sunt arse de foc, străinii vă mănâncă ogoarele sub ochii voştri, pustiesc şi nimicesc, ca nişte sălbatici. Şi fiica Sionului a rămas ca o colibă în vie, ca o covercă într-un câmp de castraveţi, ca o cetate împresurată. De nu ne-ar fi lăsat Domnul oştirilor o mică rămăşiţă, am fi ajuns ca Sodoma şi ne-am fi asemănat cu Gomora.” Isaia 1
Vedem cum oamenii au ajuns în ochii lui Dumnezeu mai jos decât animalele care își cunosc și își recunosc stăpânul, oamenii nu..
Dar este o cale de ieșire, nu știu cum și când se va ieși din Covid, dar din păcat știu cum se poate ieși: se poate astăzi, se poate ieși acum, când citești:
Veniţi totuşi să ne judecăm, zice Domnul. De vor fi păcatele voastre cum e cârmâzul, se vor face albe ca zăpada; de vor fi roşii ca purpura, se vor face ca lâna. ” Isaia 1:18
și „„Astăzi, dacă auziţi glasul Lui, nu vă împietriţi inimile!”” Evrei 4:7
Prin pocăință și credința în Domnul Isus Hristos care a suferit crucea și a învins moartea primim și noi darul vieții fără de moarte, tăria de a nu avea această frică și pacea desăvârșită a celui care se încrede în Cel pentru care sunt toate aceste vremuri și evenimente. Dumnezeu a spus dinainte robilor săi profeții despre ce va face. Înmugurirea Israelului ca națiune este semnul la care Domnul Isus ne-a spus să privim, semn profețit. Strângerea evreilor în țara lui Israel prin urgii este miracolul istoric care se petrece sub ochii noștri acum. Evreii au plecat din Europa de Este forțați de comunism și acum pleacă din Europa de vest și America forțați de urgii la care nu ne-am fi putut gândi nici măcar anul trecut. Alt semn profețit.
Este de data asta datoria noastră, a neamurilor (popoarelor) să spunem tuturor celor apropiați însemnătatea acestor evenimente:
„„Ascultaţi Cuvântul Domnului, neamuri, şi vestiţi-l în ostroave depărtate! Spuneţi: ‘Cel ce a risipit pe Israel îl va aduna şi-l va păzi cum îşi păzeşte păstorul turma.” Ieremia 31:10


4 Responses to Un mare val de exod din America spre Israel, primele dovezi: 100.000 de familii se preconizează că vor emigra în curând. Profețiile biblice se împlinesc. (articol tradus)

 1. Vladimir spune:

  interesant…

  Apreciat de 1 persoană

 2. Deznan Gheorghe spune:

  Cind Evreii pleaca dintr-o tara , odata cu ei pleaca si binecuvintarea .
  Eu am vazut cind Evreii au plecat di Rominia
  A plecat si binecuvintarile cu ei .
  Evreii sunt Poporul lui Dumnezeu , dar cind au pacatuit , au fost pedepsiti , cind siau intors fata spre Dumnezeu au fost bine cuvintati .
  Eu am scris de multe ori , ca un Evreu a vrut sa ma infieze , nu avea copii ! Dar cei de partea barbateasca trebuie sa faca taierea imprejur
  Si atunci deveneau proziti .
  Cei mai tinari vor vedea , ce se va intimpla cu America ! America va intra in criza mare , daca pleaca Evreii . Sunt singurul popor din lume care nu se asimileaza cu celelalte popoare la care locuiesc . Evreii in general cunosc 4-5 limbi ! Dar Evreii in 18 secole nu sau asimilat.
  Evreii cunoc si limba lor si limba popoarelor unde au ajuns .
  Dar celelalte popoare la a doaua si a treia generatie , nu mai cunoaste limbmba poporului din care a plecat .
  Aceasta se vede foarte clar . Isaia marele profet al Domnului a spus , ca intimpul din urma va voi stringe iar in tara voastra .
  Primul Ministru Evreu , cind sa infiintat statul Israel in 1948 14 Mai . Cind Evreii numarau numai 600.000 Ben Gurion primul Ministru
  A rostit o citare din biblie , depe treptele teatrului din Tel Aviv .si a spus : Isaia 43 : 5–6

  Nu te teme de nimic caci Eu sunt cu tine , Eu voi aduce inapoi neamul tau dela rasarit si te voi stringe dela apus . Voi zice miaza noaptei ;

  Apreciază

 3. Ioli spune:

  Dumnezeu să vă binecuvanteze mult!

  Apreciază

 4. vesteabună spune:

  Prețul caselor din Israel aproape s-a dublat în zece ani și nu sunt semne de încetinire a creșterii.
  Articol de alaltăieri, 6 octombrie 2021.
  https://www.timesofisrael.com/israeli-housing-prices-have-nearly-doubled-in-a-decade-with-no-signs-of-slowing/

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: