Coronavirus. Explicații profetice, 22 martie 2020

Coronavirus, explicații profetice, duminică 22 martie 2020
De ce au venit aceste lucruri?   min
1:10
Ar trebui să fim în duhul profeților     min
1:27
Evreii sunt martorii lui Dumnezeu, ne uităm la ei  min
2:20
Evreii trăiesc acum al doilea exod   min
3:48
Există un paralelism între primul exod din Egipt și exodul de acum       min
4:03
Acum trăim o vreme în care evreii sunt fugăriți din Europa       min
5:16
Cele 10 urgii ale Egiptului     min
6:00
Îngerul Domnului este reprezentat printr-o epidemie      min
9:30
Dumnezeu îi scoate pe evrei din diaspora prin urgii   min
10:31
Sionismul   min
11:42
Dumnezeu își varsă urgia peste locurile unde sunt evrei
ca să îi facă să plece spre Israel   min
12:10
Trei feluri de urgii: sabie, foamete și epidemii   min
13:20
Cum îi va scoate Dumnezeu pe evrei din America?
nu cumva prin epidemii? ultima urgie    min
14:25
3 categorii de oameni în lume: evreii, Adunarea și popoarele  min
16:30
Ce e de făcut? „Pocăiește-te dar…”  min 17:30
Trebuie să vestim tuturor că Dumnezeu
adună pe Israel înapoi   min
19:28
Să priviți profețiile cu toată seriozitatea   min
20:55
Nu știu cum va infuența această epidemie Aliyah,
dar va continua  min
23:00
Noi suntem cele dintâi roade, nu evreii    min
24:20

3 Responses to Coronavirus. Explicații profetice, 22 martie 2020

 1. vesteabună spune:

  Am citit articolul și e îngrozitor. Am citit și o mică parte din comentarii. În USA pentru așa ceva există condamnarea la moarte, nu? Eu nu mă grăbesc să fac speculații. Adică, poate cineva socotește că a te ocupa de profeții înseamnă speculație, dar nu e așa. Cine este obișnuit cu limbajul parabolelor profeților, aplică cheia pe care a aplicat-o Domnul Isus atunci când a împlinit anumite profeții sau semne. De exemplu atunci când a scris cu degetul pe pământ, s-a aplecat și a scris. Ce a scris?
  https://vesteabuna.wordpress.com/2011/12/15/ce-a-scris-domnul-isus-cu-degetul-pe-pamant/
  Sau cele șase vase cu apă prefăcută în vin. Cum am explicat aici:
  https://vesteabuna.wordpress.com/2019/11/17/cand-mor-batranii/
  Limbajul profetic al pildelor conține întotdeauna un element specific de identificare pentru ca atunci când evenimentul ajunge la îndeplinire să fie rapid identificat de cei familiarizați cu această cheiță. Exemplu: munții lui Israel care multă vreme fuseseră pustii.
  https://vesteabuna.wordpress.com/2015/10/05/muntii-repopulati/
  și multe alte profeții cu termeni exacți. Acestea nu sunt speculații. E așa de clar că să nu vezi împlinirea lor ar fi necredință clară.
  Mulțumesc de link.

  Apreciază

 2. vesteabună spune:

  Credința în Biblie și în profeții în ansamblu este o mare binecuvântare și poate da oricui un cadru larg de înțelegere a multor lucruri, chiar a stării actuale din lume. Ascultarea doar a ceea ce am vorbit eu, timp de 25 de minute, de către cineva nefamiliarizat cu Biblia, îl poate duce pe acela la concluzii greșite.
  De exemplu, ceea ce am afirmat, că această urgie, această pandemie, e posibil să conducă la ieșirea evreilor din America, nu înseamnă că acest lucru se va petrece luna următoare, sau anul următor. În alte postări pe blog și chiar în ce am vorbit în această înregistrare, am arătat (fugitiv) că lucrurile durează. De exemplu instaurarea comunismului la noi în țară a fost o mare nenorocire, dar s-a făcut în câțiva ani. Perioada de plecare a evreilor din România a urmat după aceea, de-a lungul a 40 de ani. Dar comunismul a fost cauza.Tot la fel am spus că această pandemie poate fi (nu am zis că sigur) un factor declanșator al exodului. Și nu pentru că în Israel n-ar fi virus, ci pentru că așa scrie în Biblie, că urgia „epidemiei” îi va urmări pe evrei. Să vedem cum, și eu sunt curios. Nu am scris ca să determin ceva, nici să provoc, eu doar constat.
  La fel trebuie înțelese și migrațiile, și profeția legată de cei ce vin în Europa acum. (Vezi postarea: Pescari și vânători, https://vesteabuna.wordpress.com/2015/01/20/pescari-si-vanatori/)
  Categoric, nu toți din cei ce vin sunt teroriști, nici măcar nu sunt toți musulmani, sunt și mulți creștini, druzi sau yazidi printre emigranți. Și apoi nici dintre musulmani, nu sunt toți teroriști. Eu am cunoscuți musulmani, oameni foarte de treabă, fericiți că trăiesc în România. Dar profeția spune așa: voi trimite „niște vânători”. E nevoie doar de câteva atentate, de câțiva teroriști ca să semene groaza într-o întreagă comunitate. Să nu vezi că evreii din Europa trăiesc o stare de amenințare crescândă, datorită teroriștilor veniți cu acest val migrator e într-adevăr „corectitudine politică”, dar e o gravă obtuzitate. Nici acest aspect al corectitudinii politice, al apărării migranților sau acuzării statelor nu este scopul meu, scopul meu este să arăt cum aceste evenimente se potrivesc cu profețiile biblice. Citiți articolul următor: https://vesteabuna.wordpress.com/2015/12/01/de-ce-fug-inca-odata-evreii-europei/
  Sau: https://vesteabuna.wordpress.com/2016/08/27/antisemitismul-din-curtea-scolii/
  O persoană care mi-a scris indignată, a ținut să-mi precizeze confesiunea. Precizez și eu că n-am nici o confesiune, nu sunt înscris în nimic, nu apăr nici o etichetă. Dacă o liniștește, îi spun că am avut un unchi preot ortodox.
  Nu dau public comentariul.
  Acesta este blogul meu, punctul meu de vedere, despre care am o părere bună, evident. Dacă cineva vrea să mă acuze argumentat, să o facă pe blogul personal, în altă parte, internetul e mare.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: