”Țara asta e guvernată de securitate” audio, min 37.40

N-am spus-o eu de data asta, deși am avut de gând să scriu despre nenorocirile secolului 20, cu referire expresă la România și estul Europei.
Iar una din nenorocirile Estului, nenorocire care se întinde iată prin secolul 21 și probabil va ține până la răpire este tocmai această” nenorocire la adăpostul legii”: pâra și pânda ridicate la rangul de metodă de guvernare, securitatea cu aparatul ei de informare ajunsă ca putere supremă în stat, în mod nevăzut desigur.
Este o nenorocire în mijlocul căreia chiar dacă o vedem în toată hidoșenia ei, noi trebuie să stăm liniștiți.
Pentru că deși îți vine să strigi, n-ai cui.
Și nici nu e drept.
Înainte de a crede că există guvernarea care nu se vede a securității, oamenii ar trebui să creadă ”guvernarea” care se vede a Dumnezeului nevăzut, ar trebui să creadă deasemenea în existența diavolului.
Această credință le-ar fi mai folositoare sufletului, deci ar fi mai drept să strigăm aceste dezvăluiri.

Mie mi-a fost folositoare nespus și urmărirea de 30 de ani a securității pentru că m-a ajutat să cunosc mai bine metodele tatălui lor, tatălui minciunii. Metode ”la adăpostul legii” bineînțeles.

”Te vor pune cei răi să şezi pe scaunul lor de domnie, ei cari pregătesc nenorocirea la adăpostul legii?” Psalmul 94:20

Trag nădejde că Cel ce m-a păzit să scriu, iată de 10 ani la ”revista” pe care nu m-au lăsat în 1989 s-o public, Cel ce m-a ajutat să mai trec un prag ieri, reține și socotește în contabilitatea Lui toate răsplățile și răzbunările, să nu le duc eu grija.
Iar dacă Dumnezeu va îngădui, dacă nu mă va sinucide nimeni (ca pe pastorul de la Bistrița săracul), voi scrie despre aceste nenorociri, printre care securitatea nu e cea mai mare, mai mare e propaganda, comunismul, legionarismul și altele.

Dacă privești istoria recentă prin prisma profețiilor, e imposibil să nu observi că aceste nenorociri sunt urgii pe care Dumnezeu le-a trimis peste lume pentru a scoate pe poporul său Israel dintre neamuri și a-l trimite acasă. Ca creștini, noi trebuie să stăm liniștiți în mijlocul acestor nenorociri. Domnul Isus ne-a avertizat: „veți auzi de războaie și vești de războaie, vedeți să nu vă îngrijorați!

Altul este subiectul predicii lui Aurel de duminica trecută, dar ce am scris se potrivește cu ce vreau să scriu mai departe. Audiție cu folos.

2 Responses to ”Țara asta e guvernată de securitate” audio, min 37.40

  1. iosif spune:

    Dragul meu,as vrea sa-ti spun pe romaneste ,ca nimeni pe lumea asta nu te va putea ,,sinucide,,.Sinucidere inseamna ca tu insuti sa-ti iei zilele (viata). Poate imi vei da dreptate.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: