Detalii despre răpire și de după aceea. Vasile V. Moisescu

Într-adevăr, Eclesia ideală e invizibilă. Regina dinȘeba, doar venind la Solomon, a căzut în extaz și a mărturisit că nici pe jumătate nu i se spusese din câte a văzut cu ochii ei din slava Lui, inclusiv Templu.”

”Parcă nu mai ești pe pământ când ai parte de o adunare, unde Duhul e lăsat să lucreze prin cine vrea El, iar nu cei excomunicați de El.”

Credincioșii sunt spionați în toate mișcările lor, ca să fie prinși cu ceva compromițător. La fel, Dumnezeu, din partea Sa, punându-i la probă, îi leapădă.”

”Sensul cel mai potrivit e că satan va fi constrâns să recunoască, la urma urmei, că n-a putut prinde în mreaja sa și Eclesia divină,, precum a reușit să domine peste bisericile lumești, ca unele ce sunt produsul lumii. El a dezamăgit miliardele de locuitori ai planetei, dar el însuși, când e vorba de Eclesia de nebiruit, va deveni dezamăgit, marele șef al dezamăgiților. Doar privind alaiul spre Patria Cerească a Eclesiei, singura universală, când ea va fi răpită (…) va știi atunci că alungarea lui din cer e foarte aproape. După ce va fi lipsit de opoziția cea mai de neînfrânt a Eclesiei (…) va fi literalmente aruncat la pământ (…) acum încă își are sediul în locurile cerești.”

”În actuala epocă a Eclesiei, își epuizează rezervele de forță din secolele trecute, ca să distrugă ce poate din partea pieritoare a Eclesiei: intrușii, trupurile veritabilor  creștini, bunurile lor, mai cu seamă Bibliile.”

”Evenimentul cel mai de necrezut al acestei răpiri concrete e așa de mare taină, încât chiar cei ce vor avea parte de el, de abia unii îl cred cum trebuie. După eveniment însă, lucrurile vor fi altfel. Toți vor discuta despre împlinirea cuvânt cu cuvânt a profeției. Satan totuși va căuta să dea faptului altă înfățișare, pentru ca să nu-și piardă creditul în fața celor ce, conștienți sau inconștienți, sunt de partea sa. ”Oamenii se vor consola repede cu inevitabilul.”…”

Vasile V. Moisescu, Cartea Iov, Editura Samuel, Mediaș, 2017, cap 28, pag 99-101
Tel editură: 0269831707

One Response to Detalii despre răpire și de după aceea. Vasile V. Moisescu

  1. anonim spune:

    am citit marea piramida sigur e ceva dincolo de natura umana.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: