Lupii paznici la oi, despre ”preluarea conducerii cultelor și sectelor de către sursele informative” ale securității în anii 70

Am citat acum mai bine de 7 ani pe acest blog o porțiune din cuvântarea lui Richard Wurmbrand în fața congresului american.
El spunea așa: ”Cel mai rău lucru a fost corupția religiei. Ei au pus ca lideri religiosi oamenii lor.” Ceva ca în poză:
wolf_shepherd_fable_digital_image_fabric_transfer_vintage_print_374f65c0

Toată lumea l-a acuzat atunci pe Wurmbrand de exagerare, ”chiar toți?” și-au spus mulți!
Dar iată un document care vine să confirme ceea ce a spus Wurmbrand.
Textual: ”s-a acționat pentru preluarea conducerii cultelor și sectelor de către sursele informative”.
preluare
Să traduc: sursele informative au fost acei ”pocăiți” care au acceptat cumva colaborarea cu securitatea. Răsplata primită cadou de la securitate a fost cocoțarea acelora în postul de șef de biserică. (Au mai fost sau cei la care ”pocăirea” lor a fost la comanda securității pentru a deveni ”surse„ dinăuntru, apoi au fost răsplătiți cu posturi de șefi…și au rămas șefi.
Numai ei.
Oful lui Rădoi de exemplu, pe tema asta este și închisoare pentru asta s-a făcut la Caransebeș: că cei de acolo nu au acceptat ca pastori păpușile securității.)
(Am văzut cazul celui  de la Timișoara, pe care tot organele l-au promovat ca răsplată a vânzării grupului moisiștilor.)
Colector de lapte sau cum vreți să-i spuneți. (Tatăl din ceruri a umplut lumea la creație cu jivine, cu gângănii, cu buruieni, cu ciuperci, cu păsări, să avem de unde lua pilde pentru explicarea atât de încâlcitelor  îmbârligări ale vrășmașului său. Așa că poza de mai sus e palidă. Lupii nu pot face combinații, atragere, influențare, ei doar ucid și mănâncă.)
Teatrul pe care acei ”conducători” l-au jucat timp de decenii, lipsa lor de pocăință înainte și mai ales după 1989 sunt la fel de vinovate ca lipsa de discernământ a celor ”conduși” de către sursele informative, printre care dragul meu mă aflu și eu, poate te afli și tu, dacă ai citit până aici.
Lucrul s-a și realizat în bună măsură” s-a văzut după roade. Vedem că, (după ce am citit documentul de aici) aveau o viață plină ”sursele”. Securiștii le dădeau de lucru la sursele lor devenite pastori, principala sarcină primită de aceștia fiind anihilarea ”biserici subterane”, a dizidenților.
Cu această altă filă de istorie se încheie și jertfa mea de seară.
Să adaug un pic de făină(cuvânt): ”Atunci mulți vor cădea, se vor vinde unii pe alții și se vor urî unii pe alții.”matei 24:10
Un pic de untdelemn(înțelepciune, tâlc): ”și din cei înțelepți., mulți vor cădea, ca să fie încercați, curățați și albiți”, aceste stări au fost profețite. Daniel 11:35, mai scrie că ”unii se vor unii cu ei din fățărnicie”.
Un pic de vin(bucurie): ”Ferice va fi de voi cînd, din pricina Mea, oamenii vă vor ocărî, vă vor prigoni, şi vor spune tot felul de lucruri rele şi neadevărate împotriva voastră! Bucuraţi-vă şi veseliţi-vă, pentrucă răsplata voastră este mare în ceruri; căci tot aşa au prigonit pe proorocii, cari au fost înainte de voi.” Matei 5:11-12
Să nu uitați să adăugați tămâie, s-o dați Marelui Preot s-o ducă la altarul de aur, acolo între heruvimi, poate se vor pocăi unii din aceștia, cine știe, poate nu i-a confruntat nimeni.

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s