Barnevernet, e vorba de bani

” 57 de milioane de euro din serviciile Barnevernet-Protecția Copilului (raportul pe 2014 în ziarul Aftenposten).

Cu toții, de la un fond de capital din Londra la enorm de bogata familie Wallenberg din Suedia și-au dat seama că se pot face bani din sistemul norvegian de protecție a copilului. Investitorii sînt înregistrați spunând:- ”protecția copilului a devenit o mare afacere în Norvegia”.

Argan Capital este o societate de investiții cu sediul la Londra, care scrie despre modelul de afaceri pe propriile pagini web:- ”Argan Capital caută să creeze cel mai mare profit posibil printr-o selecție atentă a afacerilor.” Sistemul norvegian de protecție a copilului este atent selectat pentru a oferi cel mai mare profit posibil.

Este vorba doar de furnizarea de profituri maxim posibile investitorilor săi, și din păcate, nu de bunăstarea familiilor. Copiii din sistemul de protecție norvegian mor ca urmare a actelor imorale, neetice, penale prin cea mai pură formă de neglijență imaginabilă.

Nerăbdarea „sistemului de ingrijire” norvegian de a separa copiii/bebelușii de părinții lor devine un instrument grosolan de distrugere.

Cu toții ne dorim un sistem de CPS sănătos, dar modelul de afaceri de la Barnevernet nu-l va produce niciodată, deoarece creează în mod forțat părinți destituiți, din cele mai neîntemeiate motive. Este mult mai rentabil în Norvegia să răpești copii/bebeluși drăgălași și în proces să distrugi familia și să faci milioane de dolari! $! $!

Opriți industria traficului de persoane-copii în Norvegia!
Opriți Barnevernet!

Steven Bennet, Londra

(sursa)

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: