Avocatul norvegian Christian Wulff Hansen: ”Noi avem acum o mulțime uriașă din toate categoriile sociale căreia îi este frică de Barnevernet.”

Aceste lucruri le recunoștea avocatul citat în 2013. Prin ”noi” se referea la societatea norvegiană.
De atunci lucrurile au mers tot spre rău.

sursa: Când ți-e frică de cine trebuie să te apere.  folositi Google translate

”Oamenilor obișnuiți le este frică de Barnevernet!”

Opacitatea presei norvegiene, felul cum au transmis câteva secunde cu mitingul de la Arad, încât oricine din Norvegia care a văzut știrea la televiziune n-a văzut mai mult de 20-30 de oameni, așa de tare s-a tăiat și s-a deformat filmul e un exemplu stalinist de dezinformare, ce să aștepți de la un stat care plătește pe toți ca să scrie bine despre …stat!

Avem garantată minciuna și în continuare de la un astfel de sistem, deci manifestațiile sunt legitime.

Mai avem o metodă mai sigură: ”calea cea nouă și vie”, pătrunderea până dincolo de perdea, unde avem un Antemergător care ia rugăciunile și le duce mai departe către cercul de hotărâri la care și îngerii doresc să privească. Nu neglijați acest aspect și păstrați vie și în voi durerea celor ce-i doare pentru copiii pe care acum îi învață alții, le zâmbesc străinii și care poate au început să se obișnuiască cu străinii, să le placă poate.

E o pildă de felul cum și diavolul ne răpește, ne zâmbește, ne încântă și ne face să ne bucurăm de mizeriile lui sclipicioase din ”casa lui adoptivă”. E nevoie de răscumpărare.

Cine îi va ”mântui” pe copiii răpiți din Norvegia?
Dar cine îi va mântui pe oamenii de lângă noi?

Pentru copiii din Norvegia plânge o lume, e o durere clară.
Pentru lume plânge cineva? Noi avem o mulțime mare de oameni care se tem de diavol, de boli, de moarte, de dezastre. E tot o durere, tot o răpire, tot o înșelătorie!
Copiii din Norvegia, au avocat, au avocați, se ridică voci pentru ei, pentru familii, pentru dreptate și adevăr.
Oamenii din lume au și ei Avocat, au și ei nevoie de dreptate și de a fi salvați din  starea de răpiți. Le-ai spus oamenilor despre Avocatul cel mare? Le-ai arătat drepturile, le-ai povestit despre Tatăl lor drept și despre Casa Lui sau te bucuri nătâng în cocioaba prăpădită a răpitorului tău de jalnicele lui preocupări, numai ca să te țină departe de Tatăl tău și de lucrul dat ție să-l faci?

Așa cum avocatul norvegian Christian Wulff demască în articolul lui Barnevernet și practicile necinstite ale acestuia, tot așa avocatul evreu Isus Hristos demască în cartea lui: Biblia, în creația Lui și în tine însuți toate denaturările și minciunile vrășmașului și răpitorului sufletului tău.

Isus vrea să te răscumpere, fii pregătit să fugi cu El!

2 Responses to Avocatul norvegian Christian Wulff Hansen: ”Noi avem acum o mulțime uriașă din toate categoriile sociale căreia îi este frică de Barnevernet.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: