”Interesul superior”, ”rasa superioară”: lozinci darwiniste

Uups, Norvegia, ai făcut-o din nou!

uupsnorvegia

sursa
Lumea aceasta este creată de Dumnezeu și funcționează după legile Lui. De câte ori ateii au vrut să experimenteze filozofiile lor mincinoase au dat greș. Dar se pare că nu renunță.

”Rasa superioară” era ideal al ideologiei naziste, ideologie de origine darwinistă, pusă în practică de Hitler și partidul lui.  A generat Auschwitzul și printre altele Lebensborn, un program de producere de generații ariene.
”Interesul superior” este lozincă a psihologilor Nordici, care pun în practică Teoria Atașamentului, tot o ideologie de origine darwinistă, aplicată  de Barnevernet (Protecția Copilului din Norvegia):

Ispita de a aplica teoriile darwiniste pe copii nu este nouă, a încercat-o și Hitler în al doilea război mondial pe copii născuți ”arieni” din soldați germani și mame norvegiene.

Povestea este aici. Experimentul a avut un nume: lebensborn.

lebensborn

Pentru nazişti Norvegia reprezenta un adevărat El Dorado în ceea ce priveşte materialul genetic, iar din 1940 au implementat programul și în această țară, numărul naşterilor ridicându-se la 12000, scrie Historia.

”Metodele folosite în acest scop fuseseră puse la punct de către eugenistul german Hans Günther, care îşi întemeiase pseudo-teoria pe cercetările rasiale ale teoreticianului francez Arthur Gobineau.”

 

Teoria atașamentului a fost inventată de un psiholog și iată și-a găsit nebuni s-o practice: că de fapt tata și mama sunt roluri sociale și dragostea este doar un atașament ușor de distrus, ușor de creat, ”știm noi cum” zic ei. Știm și noi: prin răpiri, minciună, îndepărtare, izolarea părinților de copii. De fapt nebunii nu-s chiar nebuni de tot, sau nu numai ei, mai nebuni sunt ăia care socotesc această teorie știință, cei ce-i plătesc, de fapt cei care fac bani sprijiniți pe această teorie: bancherii.

Să gândim rece: dacă nu ar aplica principiile teoriei atașamentului de ce ar trebui să dea doar 2 ore de vizite pe săptămână la copii cu părinții? Și orele acestea, supravegheate de psihologi, nu de poliție, ce pericole sunt aici altele decât că nu le-ar mai funcționa teoriile lor cu atașarea? E evident că prin astfel de metode ei urmăresc ruperea legăturii cu familia naturală și crearea atașamentului de perechile de homosexuali (m-am enervat) ce-i vor adopta pe copilași.

Urlător la cer!

De aia nu-i dau pe copiii Bodnariu. Barnevernet studiează pe copii atașamentul și pe părinți trauma. Cum scade zi de zi atașarea față de părinții naturali, cum se obișnuiesc părinții cu pierderea, cum crește atașarea față de ”cuplurile” ce-i adoptă.

Groaznic.

Dar Dumnezeu face și El un experiment, că așa a zis: ”puneți-mă la încercare zice Domnul…” și vedem cum  scăderea reputației Norvegiei în lume va avea nevoie de mai puțin de un an. Că așa scrie norvegianul ăsta în prima poză: ”Zidurile Barnevernetului vor cădea. Reputația Norvegiei este ruinată încă odată.

Copiii noștri cântau când erau mici cu plăcere pe mașină ”zidurile ‘nalte de la Ierihon!”
Parafrazând: ”Zidurile ‘nalte de la Polul Nord nu se vor zidi din nou!”
Ar fi și păcat, țara e frumoasă, e bogată, are un fond suveran de investiții de aproape 1000 de miliarde de Euro și își distruge reputația pentru 1 miliard de Euro cât a investit familia Wallenberg în acest experiment de tip nazist. Fiind și frumoasă și bogată, Norvegia se mândrește. Probabil, fiind un Tată bun, Dumnezeu are răbdare ca norvegienii să înțeleagă că ”Mândria merge înaintea pieirii, şi trufia merge înainte căderii.” Proverbe 16:18

 

Anunțuri

One Response to ”Interesul superior”, ”rasa superioară”: lozinci darwiniste

  1. vesteabună spune:

    O istorie asemănătoare din Elveția postbelică: copiii sclavi.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: