Stocuri uriașe pe care nimeni nu le mai cumpără, o imagine din viitor (destul de aproape)

”Negustorii pămîntului o plîng şi o jălesc, pentrucă nimeni nu le mai cumpără marfa:

12. marfă de aur, de argint, de pietre scumpe, de mărgăritare, de in supţire, de purpură, de mătasă şi de stacojiu; nici feluritele lor soiuri de lemn de tiin, tot felul de vase de fildeş, tot felul de vase de lemn foarte scump, de aramă, de fer şi de marmoră;

13. nici scorţişoara, nici mirodeniile, nici miroznele, nici mirul, nici tămîia, nici vinul, nici untdelemnul, nici făina bună de tot, nici grîul, nici boii, nici oile, nici caii, nici căruţele, nici robii, nici sufletele oamenilor.” Apocalipsa 18

Este o imagine  a unor stocuri de mărfuri nevândute datoriră unei căderi economice.

Acum trebuie să scriu din punct de vedere al unui om de afaceri (negustor).

Stocurile mari sunt un semn al stabilității economice, care duce la încredere. Nici un om normal la cap nu face stocuri pe timp de instabilitate. Stocul se face doar atunci când există încredere că se va vinde și vremurile nu se vor schimba.

Imaginea din Apocalipsa 17 și 18 (cu negustori care plând lângă stocuri nevandabile) ne prezintă un moment din viitor când după o periaodă de stabilitate (încredere) vine dintr-o dată o criză bruscă.

Cum s-a format stabilitatea și de ce căderea unei instituții religioase va duce la căderea economică a lumii?
E foarte simplu: înainte ca s-o urască, împăraților pământului”….. Dumnezeu le-a pus în inimă să-I aducă la îndeplinire planul Lui: să se învoiască pe deplin şi să dea fiarei stăpînirea lor împărătească, pînă se vor îndeplini cuvintele lui Dumnezeu.”
Deci e ceea ce vedem astăzi, cum politicile economice au fost formate alături de instituții religioase care le-au binecuvintat, care nu vestesc pocăința și apropierea sfârșitului, ci promit un viitor plin de bunăstare, infinit. O ”biserică” lumească formată din oameni care nu iubesc și nu vestesc venirea Lui este cea de acum. Politica lumii urmează filozofia ei, iar filozofia este formată de religie, sau cel puțin nu este contrazisă.

Apoi va veni dezamăgirea.

Deci ura va veni ca o revanșă față de încrederea acordată dinainte.

Să stabilim cronologic: răpirea va fi ”piatra nedesprinsă de mână” care va zdrobi trupul cu capul de aur. Va urma unei perioade când vor zice ”pace și liniște”” sau ”la miezul nopții”.
Răpirea va declanșa trezirea și deznădejdea lumii(politice și economice), care se va întoarce spre ”femeie” că de ce i-a înșelat și apoi se vor tângui de căderea ei.

Vorbim de vremea de acum, stocurile sunt un rezultat al mecanizării și automatizării care s-au dezvoltat doar în ultimele decenii, deci și această fereastră spre viitor ne arată că vremea este aproape, viitorul din fereastră e aproape acum.

Trăim acele zile asemănătoare săptămânii dintre momentul când Dumnezeu a poruncit lui Noe să  facă corabia și momentul închiderii ușii.

Cine sunt actorii? Nu vreau să fiu mai puțin discret decât apostolul Ioan care a arătat ”Cei 7 munți” sau decât profetul Daniel, de aceea cine citește înțelege.

Anunțuri

One Response to Stocuri uriașe pe care nimeni nu le mai cumpără, o imagine din viitor (destul de aproape)

 1. alexpop7620 spune:

  Din câte se știe, singurul oraș (faimos și care își găsește loc în profeția biblică) pe șapte munți (coline) este Roma.
  Iar în ceea ce privește Răpirea, vreau să dau niște citate interesante. Este interesant cum diavolul, știind că la un moment dat Dumnezeu va răpi Biserica de pe pământ, a pregătit deja o mulțime de explicații cu care va închide gura celor care vor cere o lămurire în legătură cu evenimentul produs.
  Citez din cartea lui David Hunt: PACEA GLOBALĂ – apariția lui Anticrist, pagina 192-193: ˝Se pot face doar speculații cu privire la ce ipoteze va oferi Anticrist pentru a explica dispariția în masă (a credincioșilor). Există deja mai multe explicații în curs, oricare din ele putând fi acceptată atunci când are loc răpirea. Mulți adepți ai New Age, de exemplu, așteaptă dispariția bruscă a zeci de milioane de oameni de pe tot pământul. Aceasta va avea loc atunci când o parte destul de mare a omenirii este gata să facă un salt într-o dimensiune mai înaltă a conștienței, creând prin aceasta o nouă specie: HOMONOETICUS. În vremea aceea, toți cei care nu sunt armonizați spiritual și astfel nu sunt gata să participe la acest salt evoluționar istoric, vor fi mutați instantaneu într-o dimensiune metafizică unde să fie purificați înainte de a se putea reîntoarce pe pământ.

  Unii adepți ai sectei UFO (OZN), au primit, chipurile, revelații referitor la o iminentă dispariție în masă. Ziua aceea vine în curând, potrivit diverselor ˝transmisiuni˝, atunci când extratereștrii care, chipurile, au adus odinioară omenirea pe această planetă vor pune stăpânire pe planetă ca să împiedice colapsul ecologic sau un holocaust nuclear. În vremea aceea, când ˝noua ordine mondială˝ este impusă, toți cei care nu doresc să i se supună vor fi aduși la bordul unei flote de OZN-uri. Acești rebeli vor fi duși pe o planetă de sclavi, unde mințile lor vor fi reprogramate înainte de a li se permite să revină pe pământ.

  Liderii unei mișcări care se numește ˝World Instant of Cooperațion˝ (un timp al anului când sute de milioane de oameni din fiecare țară se roagă, cântă și meditează pentru pace) cred și ei că o proporție însemnată a omenirii va trebui înlăturată cu scopul de a ˝curăța˝ planeta. Deși ˝revelația˝ lor vorbește despre o înlăturare treptată a milioane de oameni pe o perioadă de timp extinsă, o dispariție instantanee ar îndeplini desigur același obiectiv. Un lider din acea mișcare scrie: ˝Multe schimbări vor avea loc în curând în lume…prin forța naturii, pe măsură ce aceasta cată prin lege să-și recupereze planeta…Pentru a face lucrul acesta, ea trebuie să elimine forța energiei negative emanând din conștiința de rasă a omului care provoacă dezechilibrul…dacă mai mulți oameni ar ajunge mai înainte la un nivel mai înalt de conștiență, energia spirituală ar fi corectat dezechilibrul, și natura n-ar fi trebuit să ia problema pe cont propriu…Natura va intra curând în ciclul ei de curățire. Cei care nu vor să ia parte la schimbările de pe pământ…vor fi înlăturați în timpul următoarelor două decenii˝

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: