Leul, măgarul și profetul, sau când leul nu-l mănâncă pe măgar (9) Despre anomalii

” A găsit trupul întins în drum şi măgarul şi leul stând lângă trup. Leul nu mâncase trupul şi nu sfâşiase pe măgar.” 1 Împărați 13:28

leumagarprofet

Profetul a fost omorât dar nu a fost mâncat, măgarul nici nu a fost atins.
E o anomalie.

Ce e atunci când animalele fac lucruri ciudate?

Când vacile cu vițeii închiși în grajd pornesc spre altă direcție!
Când leii din groapă nu-l mănâncă pe Daniel!
Când leul îl omoară pe profet și nu pe măgar, când nu-l mănâncă pe profetul mort!
Când măgărița vorbește!
Când corbii aduc carne!

Astea sunt anomalii sau minuni, vorbesc despre intervenția lui Dumnezeu.
Dacă oamenii le-ar fi făcut aceste anomalii ai putea zice că au jucat teatru, i-a corupt cineva, dar pe animale nu le poți corupe să facă ceva împotriva firii. Cerul și pământul, creația, sunt martori incoruptibili.
Eu astfel de minuni cred.

Mă gândesc la o anomalie care o văd în zilele noastre. Un exemplu.
Trăim în Europa, granițe teoretic impenetrabile, armată, poliție, vămi. Nu e glumă. Noi, ca români nu suntem primiți în Schengen și trebuie să arătăm buletinul la ieșire din țară, să nu care cumva Doamne ferește să intre vre-un imigrant,…sau doi. Și asta de ani buni, cu toate rugămințile conducătorilor noștri cumsecade și cumsecuvine.

Dar iată, parcă e un coșmar, parcă e o glumă, parcă e măgarul și leul din poză și din istorie. O mulțime mare de oameni, nu unul-doi, nu zece, nu o sută, nu o mie, nu zeci de mii, nu: sute de mii, în curând milioane trec pe jos din Siria, din Pakistan, iar unii vin din mijlocul Asiei, chiar din Bangladesh, traversează Turcia (nimeni nu-i oprește), traversează cu bărcile micuța Egee (sunt primiți ca refugiați),  blânda Grecie îi poartă cu autobuzele spre graniță (granița UE, hey!) ca nu cumva să rămână la ei, ies din UE, trec prin Macedonia și Serbia, intră iar în UE, agresiva Ungarie (alt leu, mai mic) nu-l papă pe măgar, dimpotrivă, îi cară cu trenurile numai să iasă din țara lor, și toți merg ca trași de magnet…unde?

În Anglia, în Londra, capitala europeană a musulmanilor.

”Din 1990 și până azi, populația musulmană a Marii Britanii a crescut de la 82.000 de persoane la 2,5 milioane de persoane. În UK sunt peste o mie de moschei, multe dintre ele foste biserici. În Olanda, 50% din nou-născuți sunt musulmani și, în doar 15 ani, jumătate din populație va fi  islamică. În Belgia, 25% din populație și 50% din copiii nou-născuți sunt musulmani. Autoritățile germane recunosc că și țara lor se confruntă cu acest flagel și declară: „Decăderea populației germane nu mai poate fi oprită. Germania va fi un stat islamic până în anul 2050”, conform Biroului Federal de Statistică al Germaniei.” sursa: http://www.click.ro/news/social/scenariu-de-cosmar-cum-vor-cuceri-musulmanii-europa

Cine  e măgarul și cine leul din toată povestea nu prea contează, contează cine e profetul. Londra e și capitala europeană a evreimii. Cine îi va scoate pe acești evrei din cuibul cald de unde nu vor să plece? E evident cine. Din estul Europei i-a scos Stalin cu comunismul lui. Noi nu judecam așa, nici ei, nici Stalin. Dar contează cum judecă Dumnezeu, chiar dacă noi, robiți de filosofii, nu ne prindem. Din vestul Europei îi vor scoate (și-i vor fugări în Israel) probabil acești vânători ce trec granițele ca și copiii din livadă în livadă când fură cireșe.

Eu cred ferm că această concentrare de ”vânători” împlinește o profeție biblică (Ieremia 16:16) și trebuie să ne așteptăm ca această mare armată de oameni pe care , ciudat, nu-i poate opri nimeni în ciuda tuturor legilor, să devine ghimpele din coasta comunităților de evrei rămase în Europa. Cum va fi în America, habar n-am, dar și de acolo vor trebui să plece conform Bibliei.

Acum un an și ceva (în 7 iunie 2014) discutasem cu Petru, în casa lui din Germania și mi-am exprimat neștiința despre cum va scoate Dumnezeu pe evrei din Anglia, acum știu:
”I-am spus lui Petru că eu nu mă mir cum face Dumnezeu ca să plece evreii din Ucraina, e un butoi cu pulbere acolo, mă mir ca un copil ce privește și nu-L înțelege pe Tata, cum va face Dumnezeu ca să plece evreii din Anglia și Statele Unite, acolo evreii sunt mult mai mulți, mult mai bogați și deci mult mai lipiți de pământ decât evreii din Ucraina, dar ȘTIU SIGUR că Dumnezeu știe cum să-i scoată.

Nu faci politică? m-a întrebat soția a doua zi pe drum, când recapitulam ce discutasem cu familiile la cină.
NU, nu fac altceva decât să observ, noi nu schimbăm nimic observând și nu suntem chemați să schimbăm.”

Leul nu are treabă cu măgarul, nici măgarul cu leul, de data asta s-ar putea chiar ca profetul să scape viu, dar să trebuiască să fugă, prea mulți vânători.

Ce mângâietor răsună Cuvântul lui Dumnezeu: ”…o parte din Israel a căzut într-o împietrire  care va ţinea până va intra numărul deplin al neamurilorŞi atunci tot Israelul va fi mântuit, după cum este scris: „Izbăvitorul va veni din Sion şi va îndepărta toate nelegiuirile de la Iacov.”

Acum se apropie acele zile promise. Cât de mult trebuie să ne bucurăm cei ce credem, cât de repede trebuie să se grăbească cei ce nu cred.
E ca în zilele lui Noe, o corabie stă gata să se ridice.

Adunarea lui Dumnezeu, corabia Salvării sufletelor are încă ușa credinței deschisă, grăbește-te să-ți ocupi locul înainte ca să expire timpul!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s