Haideți acasă!

A devenit o regulă ca după fiecare atentat împotriva evreilor, Prim Ministrul Israelului, Netanyahu B să repete invitația adresată tuturor evreilor din lume de a se întoarce acasă.
Citez din știrea de pe Mediafax după atentatul din Copenhaga:

”Paznicul evreu al sinagogii, Dan Uzan, în vârstă de 37 de ani, a fost ucis duminică dimineaţa în faţa lăcaşului de cult, după ce atacatorul a ucis sâmbătă după-amiaza un cetăţean danez în atacul armat asupra unui centru cultural din capitala daneză în care avea loc o dezbatere despre libertatea de exprimare.

„Teroarea islamică extremă din Europa a lovit din nou, de această dată în Danemarca. Le transmitem condoleanţe familiilor celor ucişi. Ei ucid încă o dată evrei, pe teritoriul european, pentru simplul fapt că sunt evrei”, a declarat premierul israelian.

Valul de atacuri împotriva evreilor în Europa este de aşteptat să continue şi ţine de noi să fim pregătiţi„, a continuat el. „Evreii au nevoie de protecţie oriunde s-ar afla, dar eu vă spun: Israelul este casa voastră„, a subliniat premierul într-o şedinţă de Guvern.

Ne spunea sora Rivka acum câțiva ani că cel mai bine sunt protejați evreii în Israel, în orice alt loc de pe pământ sunt în pericol, sunt vânați.

Netanyahu a declarat că Israelul este pregătit pentru un val masiv de emigrare din Europa. „Israelul este aici pentru (evreii europeni), iar Israelul este casa lor. Astăzi (duminică), Guvernul va discuta despre un program în valoare de 180 de milioane de şecheli (peste 40 de milioane de euro) pentru susţinerea tuturor (evreilor) şi vom crea programe suplimentare pentru evreii din întreaga lume. Israelul vă aşteaptă cu braţele deschise”, a subliniat şeful Execuivului israelian.”

Ura împotriva evreilor are rădăcini din vremurile biblice, din disprețul lui Ismael față de Isaac, o persecuție de alt fel.
Această ură este legată de profețiile care stau gata împlinite, despre terminarea împietririi evreilor.

Pentru noi e important că urmează răpirea, nimic altceva. Iar întoarcerea evreilor în casa lor e semnul apropierii verii, al înmuguririi smochinului.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s