Previziuni biblice despre Rusia, despre evrei și Adunare, despre răpire și necaz, revista Creștinul 1934

În acest articol scris înainte de 1934 este fantastic de exactă împlinirea până acum a celor scrise.

Să aveți în vedere câteva repere istorice când citiți articolul:
-cele 10 împărății pomenite în articol duc cu gândul la UE
-la data scrierii articolului (înainte de 1934) statul Israel nu exista, articolul vorbește despre un stat Israel atacat de Roș, Meșec și Tubal (desigur după răpire, în timpul necazului mare, căci nu numai ”unul va fi lăsat”, vor rămâne mulți oameni după răpire pe pământ, cei mai mulți).
-prin ”războiul cel mare” de la pagina 2 trebuie să înțelegem Primul Război Mondial(așa s-a numit până a izbucnit al doilea)
-ca și în latină și în rusă Marea Mediterană înseamnă Marea din mijlocul Pământului(Средиземное море, sredi(mijloc)-zemnoe(pământ(esc))-more(mare)).(paragraful 2)
-articolul este discret și rezervat în privința exactității, face niște presupuneri care iată sunt confirmate după 80 de ani, de ex. paragraful 1: ”Prin Cuvântul lui Dumnezeu știm că cele 10 seminții vor exista, dar cine știe dacă nu va fi poate aceasta calea lui Dumnezeu pentru a le da ființă?”
-deși Sionismul ca mișcare ideologică printre evrei exista de multă vreme, în anul 1934 nici nu se punea problema unui stat Evreu, totuși articolul scrie despre ”munții lui Israel care au fost multă vreme pustii, dar ai cărei locuitori sunt scoși din mijlocul popoarelor”(Ezechiel 38:8) lucru care s-a întâmplat după războiul al doilea.

O oprire la acest text: 1934 este cu 10 ani înainte de 1944, an în care rușii au ocupat ”casa evreilor” din estul Europei și ei au trebuit să plece în Israel. Totuși mulți au rămas în Imperiul Sovietic. După 1989 au mai fost scoși o parte (probabil cei mai săraci sau vizionari) și duși în Israel, dar tot au mai rămas peste 300.000 de evrei în fosta URSS. Acum cu ocazia acestor tulburări(2014) desigur și aceștia vor pleca spre ”munții lui Israel” conform profeției. Noi trebuie să vedem smochinul care înfrunzește și să spunem și altora, Domnul Isus ne-a zis: ”când veți vedea smochinul și toți copacii” înmugurind(odrăslind), acum este acest timp, ”vara” este aproape.

-paragraful 6 din articol scrie despre pogromuri(împotriva evreilor) și prigoane împotriva creștinilor. Sunt amintiți stundiștii, prigoniți pe vremea Țarului, dar despre prigoana înfiorătoare prin care au trecut creștinii în anii 30 încă nu se știa mai nimic în lume.

Nu sunt dogmatic pe subiect, se poate să fie așa, poate diferit, dar trebuie să fim atenți la ce se întâmplă.

Concluzie: câteva lucruri sunt clare totuși:

1.Dumnezeu are încă un popor pământesc(Evreii) și unul ceresc(Adunarea) împrăștiați în lume.
2.Prima dată pe cei pământești îi adună în țara lor(peste 3 ani vor fi 70 de ani, din 1948) de când a a început acest  miraculos proces.
3.La răpire, cei cerești (”cum este Cel ceresc așa sunt și cei cerești”) vom fi adunați împreună cu El, atât cei din morminte cât și cei vii care vom rămâne, dar pe nori, în slavă și vom avea instant trupuri de slavă.
Te voi păzi de ceasul încercării care are să vină peste întreaga lume!” El va veni ”ca un Hoț” și va răpi Mireasa Sa.

Lucrurile despre care scrie articolul(năvălirile și pedepsele) se vor întâmpla după răpire.

sursa: http://revistacrestinul.wordpress.com/2014/05/10/anul-7-nr-21934/

rusia1 rusia2 rusia3 rusia4

4 Responses to Previziuni biblice despre Rusia, despre evrei și Adunare, despre răpire și necaz, revista Creștinul 1934

  1. alexpop7620 spune:

    Interesant, cât de relevant este Cuvântul. Focul și armele de care vorbea Ezechiel nu este altceva decât energie. Nu prea mă pricep la armament, dar mi se pare că energia atomică și armamentul modern au ceva în comun. Se pare că rușii vor fi darnici; vor avea din belșug cu ei, și, până la urmă „gratis”.

    Apreciază

  2. epigonul spune:

    ar fi bine ca acest articol sa fie rescris intr-un limbaj modern cu explicatii detaliate din realitatea de azi pentru fiecare nume propriu.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: