Blogul Vestea Bună, 5 ani (16 iulie 2008-16 iulie 2013)

M-a anunțat wordpressul:

5ani

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru acești ani de Har.
Comuniștii l-ar numi cincinal.
În cea mai mare parte viziunea cu care am pornit acest blog mi-a rămas neschimbată, poate îmbogățită.
Când mă gândesc că în vremea dinainte de 89 omul  era urmărit pentru ”înscrisuri dușmănoase” și chiar mie mi s-a deschis dosar de către securitatea de atunci pentru câteva reviste multiplicate primitiv, am un și mai mare motiv de bucurie și de mulțumire către Dumnezeu pentru aceste neimaginate porți ale gândurilor prin care voi puteți intra în mintea mea și eu în mintea voastră, făcând mult mai ușor de îndeplinit dezideratul lui Dumnezeu:”ca Cristos să fie Totul și în toți”.
Apoi mai este Șimei, blogul lătrător, nu vă dau linkul. De câte ori îmi amintesc mă cuprinde bucuria, ăsta se numește Har, nu mulți dintre voi, vrednicii scriitori de bloguri aveți privilegiul de a vi se fi creat blog ”anti”, un blog care să nu aibă alt scop decât să vă latre continuu. Să nu vă gândiți că mă refer la Wirgulă-Wodă (von Großwardein)de Oradea, acela e buldog nătâng ce latră la toți, eu am ciobănescul special dresat să latre doar la mine. Desigur nu e din pricina mea, că m-aș umfla, e tot un Har.

Rezumat:
rezumat

Numărul de vizite în ultimii 3 ani (în total pe 5 ani 223.444):

viziteblog

Și locurile de unde sunt vizitat:

harta

E ziua mea numărul 8733, poate e ultima, nu știu, dar știu că de 1826 de zile(ultimii 5 ani) lucrez și pe aceste virtuale tărâmuri. Mă gândesc câteodată în timp ce lucrez la muncă, cum având o medie de peste 150 de vizite pe zi, se citesc 6 postări pe oră, o postare la 10 minute.

Bun, va zice cineva și ce dacă!?
Harul, doar Harul lui Dumnezeu aș vrea să se vadă. Știu că se vede și mult om în tot ce fac și scriu, acest lucru nu mă oprește. Când descopăr, mă pocăiesc, corectez adesea ce am scris greșit (uman, carnal) și merg mai departe. Încurajarea este dată atât de numărul de prieteni buni pe care mi i-am făcut cât și de cel de dușmani adevărați.
Croiți cărări drepte, spune apostolul. Cărările drepte se croiesc cu dreptarul, cu învățătura sănătoasă, cu modelul cuvintelor apostolilor, se croiesc în locul sfânt, sunt drumul de la pocăință la sfințire.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: