Știința pe nedrept numită astfel(1)

”…fereşte-te de flecăriile lumeşti şi de împotrivirile ştiinţei, pe nedrept numite astfel,…”

Încep o nouă categorie de subiecte despre felul cum amăgirea ateismului a sucit mințile oamenilor spre o percepție nedreaptă a creației. Ceea ce omul înșelat de diavol numește știință este numită de Dumnezeu: ”știință pe nedrept numită astfel”.
Nedreptatea pornește de la temelia schimbată de Tatăl minciunii …de la creație la altceva….iar pe la această temelie de nisip nu mai contează cât de ”solid” se construiește.
Cu voia lui Dumnezeu, voi lua din mai multe aspecte alte ”științelor”: istoria, astronomia, geografia, etnologia, geologia, biologia, zoologia, botanica, chiar chimia, fizica și matematica, până la protecția mediului și a vieții(medicina, farmacologia) și voi arăta felul în care au fost falsificate și forma în care au fost deformate fiecare de minciunile de 4-5 mii de ani croite de tatăl minciunilor.
De ce?
Pentru că Fiul lui Dumnezeu s-a arătat ca să nimicescă lucrările diavolului. Și noi facem același lucru, nimicim lucrările diavolului din mințile oamenilor, demolăm minciunile și zidim adevărul, construim realitatea, planul drept, bun și glorios.
Educația copiilor noștri și felul cum am fost învățați noi înșine, cum ne învățăm pe noi și pe alții este un fel murdărit de minciună, cu minciuna așa-zisei științe.
Știu că ce voi scrie va stârni controverse. Vor fi mulți potrivnici.
Slavă Domnului, e semnul că acolo este o ușă de-a Lui deschisă.
A te feri de împotriviri nu înseamnă a le ocoli ca pe ceva indestructibil, ci tocmai a nu le considera ceva serios, a nu te lua în argumente ca de la egal la egal, a nu trage cu tunul după vrăbii, a nu le considera ca ceva de luptat ci ca ceva de distrus. Când știi bine că ceva e minciună, nu-ți trebuie multă putere ca să arăți acest lucru, trebuie doar arătat Adevărul.
”Prin manifestarea Adevărului ne facem vrednici să fim primiți de orice cuget omenesc înaintea lui Dumnezeu.”
Lumina cu întunericul nu se luptă, lumina doar luminează și întunericul n-a biruit-o.
Parte din felul cum trebuie să învățăm este asemenea demolării, să demolăm din mințile noastre bărăcile minciunii  pentru a construi în locul lor templul Adevărului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: