Ce bucurie aduc necazurile…o cântare la cerere

Am primit pe messenger:

”Dragi frati tare mult as dori sa am versurile cantarii Cred si stiu Isuse Doamne ,am gasit in Index ca ar fi cantarea 38 din CH
Va multumesc in Numele Domnului Isus”
Daniel P(…)

Pentru ca am banuit ca e un frate pe care nu l-am vazut de mult i-am scris:

Buna Daniel (sau R…)
O sa va trimit versurile cântării, dar să știți că ați nimerit la cunoscuți.
(…)
Dacă desigur voi sunteți cei din A(…), adresa de email e aceeași.”

Mi-a scris:
”Ma gandeam ca sunteti voi dar nu am indraznit sa va spun pe nume, Domnul sa va binecuvinteze, Isus Hristos e aproape, ferice de cei ce-L asteapta,

Noi suntem bine in Domnul macar ca avem necazuri in lume , ce bucurie aduc necazurile, ne fac sa ne ridicam privirea la El,
Domnul sa fie cu voi,
Am vrut sa cant cantarea aceasta in adunare azi adica peste vreo ora , am incercat sa o scriu din memorie dar am anumite lipsuri ,daca nu se poate sigur altadata ca doar necazurile nu s-or sfarsi azi.……”
Dragă Daniel
Mă bucur că vă pot fi de folos de la celălalt capăt al pământului, vă trimit cântarea cu toată dragostea noastră.

3 comentarii

 1. Pace frate Dan,versurile cantarii postate sunt chiar binevenite in durerea mea in care sunt de doua saptamani.De cine este compusa?Daca inteleg bine CH inseamna cartea de cantari „Cantarile Harului”?Multumesc pentru un scurt raspuns.Har si Pace.

  Apreciază

  Răspunde

  1. Sora Magda
   Este tot o cântare de fratele Niculiță, nici eu n-o știu cu melodie. O putem învăța însă.
   Mă bucur că uite așa putem păstra vie legătura frățească. Fratele care a cerut-o a lucrat o vreme cu mine, apoi a plecat în nordul Europei la lucru iar acum e în alt colț de lume. El nici nu știa de blog, a căutat cântarea.O vreme am fost în părtășie și are loc larg în inima noastră.
   Dacă învățăm cântarea poate vă punem înregistrarea s-o ascultați.
   Ne-am rugat pentru mângâierea Domnului în necazul prin care ați trecut și treceți.
   Pe lângă durerea despărțirii și a singurătății mai aveți și acte și birocrație… Am vorbit cu o soră de lângă Wuppertal căreia i-a murit soțul de leucemie în mai. Are o grămadă de acte de făcut după moartea lui că zicea că în Germania e mai ”kompliziert” să mori decât să trăiești. Ne rugăm să nu fiți copleșită în omul lăuntric și să vă întăriți și să fiți mângâiată în El.

   Apreciază

   Răspunde

 2. Multumesc mult pentru raspuns frate Dan,cantarea este potrivita pentru mine,multumesc si pentru rugaciuni ….este nevoie de ele.Da asa este aici la noi:multa birocratie chiar si pentru o inmormantare,care si costa o suma mare,mai ales daca locuiesti intr-o zona industriala ca pe langa Stuttgart.Multa binecuvantare sa aveti impreuna cu familia toata,de la Domnul nostru.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s