4 comentarii

 1. Cand un om foarte apreciat de lume,care a facut ceva senzational in fata lumii,ajunge prin harul lui Dumnezeu sa se desprinda de lume si poftele ei,ajunge sa fie dispretuit,batjocorit…ma gandesc si la acel vrajitor si ghicitoarea din Faptele Apostolilor…ce tulburare negativa,
  a provocat convertirea lor intre pacatosi,pentru ca au pierdut ceva care ii facea sa se minuneze,prin lucrarile lor intunecate.Am urmarit aceasta marturie de doua ori.Este plina de viata noua,de Duhul Sfant ,prima dragoste pentru Domnul.Te invioreaza,iti aduce aminte de zilele in care si noi am fost asa ,cand am cunoscut cine este Domnul,cine suntem noi.Domnul sa il binecuvinteze,sa faca din el un slujitor neinfricat,un martor al Lui printre toti aceia care l-au admirat pentru scamatoriile lui.

  Apreciază

  Răspunde

 2. Dintr-un mesaj de pe FB de la Alin:
  Nu o sa merg prin biserici de colo-colo, asa cum umbla circarii cu ursu, NU VAI… o sa merg acolo unde vrea Dumnezeu nu unde doresc cei mai multi.
  Am vazut ca pe internet multi au postat afise cu mine, binenteles fara acordul meu, nimeni nu m-a sunat sa ma intrebe daca le permit sa posteze aceste materiale cu mine si totusi au facut asta. Am vazut ca intruna din emisiunile tv, multi au sustinut ca eu ma folosesc de numele “alin blaine” pentru promovare a diferite intruniri. Nu sunt de acord cu asa ceva, nu eu am facut afise sau alte materiale. Multi pot sa posteze pe net ce vor, fara acordul meu. Trist… Si pentru ca eu sunt acel om postat prin afisele tuturor, repet fara acordul meu, binenteles ca pe mine va vorbiti de rau. Numele meu este Lolos Alin si punct. (Blaine e mort).
  Știrea că un iluzionist român s-a pocăit a circulat cu repeziciune în mai toate mediile de informare. Curiozitatea este naturală. Nu ea deranjează. Deranjează obiectul ei. Un iluzionist. Dacă se pocăia un doctor, un inginer sau un muncitor, nu scria nimeni nici măcar un rând. Nu ne fascinează doctorii, nici inginerii nici muncitorii. Suntem vrăjiți de vedete. De stele. De actori, cântăreț, sportivi…
  Ceilalți oameni nu au aceeași valoare în ochii noștri.

  Suntem cu toții fermecați de o iluzie. Chiar credem că Împărăția lui Dumnezeu a câștigat enorm cu un iluzionist? Cu ce va contribui el mai mult decât un doctor, un inginer sau muncitor? Va face iluzionism creștin?
  Din nefericire, gândim cam așa: “Dacă s-ar pocăi x-ulescu (actorul, politicianul, fotbalistul…)! Ce mare impact va face pentru Domnul!” Chiar credeți?
  Hai să zicem că s-ar pocăi Băsescu. Ce credeți că se va întâmpla? Va da un decret ca să se pocăiască toată România?
  Pocăința este poruncă divină. Nu e nici un merit în această ascultare. Suntem datori cu toții să ne pocăim.
  Eu nu sunt cu nimic derajat de pocăința mea, ci de filozofia voastra, a celor care sunteti spectatorii pocăinței mele. Ați formulat-o corect: “acest iluzionist era un om renumit in lumea mondena, avea aproape tot ce si-ar dori majoritatea lumii din ziua de azi…” Chiar dacă ar fi avut de mii de ori mai multe (și sunt actori de la Hollywood care au), asta nu înseamnă că era un om de succes. Omul care nu-L cunoaște pe Dumnezeu este un eșec în ciuda tuturor succeselor lui.
  Cu siguranță că trebuie să ne bucurăm de pocăința și de triumful Evangheliei în viața oricarui om, de penetrarea luminii adevărului sfânt în cercurile corupte ale industriei de distracții. Nu avem însă voie să clădim faima nimănui pe ceea ce a fost. Eficiența mea în Împărăția lui Dumneze va depinde de cât Christos va fi în mine și nu de cât iluzionist va mai rămâne.
  POCAITI-VA… si credeti in Hristos Isus Dumnezeul cel viu…~

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s