Fișa matricolă penală a fratelui Mladin Aaron, Gherla-Salcea-Gherla-Aiud-Periprava

De fapt în acte e Gheorghe.
Alt moisist arestat și chinuit, după ce a fost vândut de ”frați”. A trecut de varsta celor tari, Dumnezeu i-a dat deja bonus cei 5 ani de temniță, dacă va ajunge, în noiembrie va împlini 86 de ani. Bucuros ca un tânăr, deși memoria de scurtă durată îi joacă feste.
”Nu sunt bătrân”, zice fratele Mladin, în Biblie scrie:”când vei îmbătrâni altul te va duce..”, ”eu merg singur unde vreau”.
Uite, zice, la Iov, Dumnezeu zice despre Iov: ”nu este nimeni ca el pe pământ” iar Iov zice despre Iov:” mi-e scârbă de mine”. Ce înțelegi de aici?
Dintre gândurile ce le-am cules de la ultima întâlnire cu el.
A fost închis pentru Numele Domnului Isus și numai pentru El. Cultul (idolul), de fapt slujitorii cultului nu s-au putut lăuda cu ei, pentru că i-au dat afară din cult înainte de arestare, să poată fi arestați ușor. Ar vrea astăzi ”culții” să se laude că au avut martiri, dar tocmai ei i-au vândut ca să fie arestați. Desigur în generațiile următoare mormintele se vor vopsi, se vor rescrie și vom afla că frații noștrii ”baptiști” au avut martiri. Că tocmai vopsitorii au fost Iude e bine să nu uităm! Dacă cineva se scandalizează de aceste afirmații, să nu uite că un ”cult” în modul cum e văzut azi e un idol, adică totuna cu nimic, iar dacă am supărat cumva acest idol, îl invit să se apere. O recomandare totuși, e bine să nu se grăbească cu vopsitul, e o meserie periculoasă, nici măcar tupeul fariseilor nu mergea până la a vopsi ei, lăsau fiilor lor această treabă mincinoasă. De obicei fii ucigașilor le vopseau mormintele proorocilor. Astăzi, unii ”ucid” pe prooroci (le ucid cuvintele, le falsifică istoria, le prigonesc frații) și imediat încep zugrăvirea. Tupeu!

3 Responses to Fișa matricolă penală a fratelui Mladin Aaron, Gherla-Salcea-Gherla-Aiud-Periprava

 1. mihai h spune:

  Deci chiar daca nu ai gasit uriasi in cartea DM, i-ai gasit prin fisele matricole.
  I-l stiu si eu pe fratele Aron, am fost de citeva ori in casa la dinsul si intr-adevar am vazut bucuria care vine de sus pe fata dinsului. Eu il consider un apostol din vremurile noastre. Domnul sa-l binecuvinteze,pe el si pe tine ca ne aduci aminte de asemenea sfinti.

  Apreciază

 2. hany spune:

  fratii Aron si Aurel M. sunt niste oameni ai lui Dumnezeu. chiar daca „memoria de scurta durata” le mai „joaca feste”, totdeauna Cuvantul il au proaspat in minte nu uita nici o clipa lucrurile ceresti.

  de cand eram mica tin minte.. cum intrau ei pe usa, cu fețele radiind, incepeau ori sa cante ceva, ori sa spuna la ce versete s-au gandit pe drum, totul era legat de Domnul si de Cuvant. sunt niste marturii vii ale umblarii reale cu Dumnezeu. Domnul sa ne ajute sa le urmam exemplul.

  Apreciază

 3. […] de Ioan(Johny) Ginga. Ce n-am știut este că atunci la Gherla a mai contribuit la cântare și fratele Aron cu încă două strofe. Deci, în total cântarea are 6 strofe, cele două cunoscute de toată […]

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: