Rânduiala în Adunarea Domnului

Cu voia lui Dumnezeu încep o serie de postări despre subiectul din titlu. Nu despre felul cum trebuie să se facă un program sau un ritual, ci despre modul în care Viața lui Cristos din noi generează felul trăirii noastră laolaltă ca Adunare a Lui.

4 Responses to Rânduiala în Adunarea Domnului

 1. grigore berintan spune:

  Adunarea Domnului,despre care domn se vorbeste?Sunt multi domni.

  Apreciază

 2. valmih spune:

  Ce satana a scris erezia aia tampita cu”obstacolele de eliminat”, cum sa”eliminati”ma tembelilor templele, adica casele Domnului , ce ne mai ramane dupa aceea, sa ne intalnim cu sectarii sau satanistii la ei acasa, cine a postat articolele astea cretine?As vrea sa cred si sper ca am inteles eu complet gresit ce am citit,ca sa nu-mi para rau nu doar pt.timpul pierdut, dar si pt.ca am mai observat inca o erezie mizerabila,demna doar de niste nebuni atei sau pagani, „imbracati in piei de oi”care vorbesc in numele Domnului ,exact dupa cum a zis chiar Mantuitorul Hristos :”Caci multi vor veni in numele Meu, zicand ca sunt Eu, si vor amagi pe multi” Marcu,Cap.13:6 (Bineinteles ca am citat din Biblia Ortodoxa ,cea mai veche si modificata de sectarii nelegiuiti,fara Duh Sfant si Har de la Dumnezeu !)! RUSINE voua!!!

  Apreciază

 3. vesteabună spune:

  Dragă valmih te rog să mă ierți! Într-adevăr un obstacol mai mare, un zid mai înalt decât orice templu între tine și Dumnezeu este păcatul. Păcatul locuiește înlăuntrul oamenilor, în mințile lor, în inimile lor pline de dragostea de lume. Și în tine este. Templele, ritualurile și alte ”buturugi” sunt obstacole mult mai mici, ai dreptate. După ce scapi de păcat, nu e rău să scapi și de aceste mai mici încurcături, ca să poți alerga…. Dar de păcat trebuie să se pocăiască omul prima dată. Tu ai făcut-o? Cum, când? După cât de nervos ai scris, se pare că mai sunt lucruri de care trebuie să te pocăiești, de nervi, de iritare, de ură poate. Să știi că și eu am lucruri de care descopăr tot timpul că trebuie să mă pocăiesc.
  Da sunt un sectar, un pocăit cel care am scris, dar fii liniștit, nu a pierdut nimic la inventar Biserica Ortodoxă cu mine. Sunt sectar de 5 generații, mai exact stră-străbunicii s-au sectarizat în 1894 și nici atunci n-au făcut pagubă recensământului ortodox, pentru că satul era greco-catolic din 1760.
  Să te întreb ceva: citești zilnic Biblia ortodoxă? Sau cât de des o citești? Unde ai găsit tu în Biblia ortodoxă un om al lui Dumnezeu să se enerveze în așa hal ca tine? Poate Saul era așa de nervos pe David, dar atunci nu mai era om al lui Dumnezeu. Sau Izabela pe Nabot. Sau sfetnicii pe Daniel. Sau Șimei pe David.Tu ești om al lui Dumnezeu?
  Te las cu un Cuvânt al lui Dumnezeu:
  ”Dacă învaţă cineva pe oameni învăţătură deosebită, şi nu se ţine de cuvintele sănătoase ale Domnului nostru Isus Hristos şi de învăţătura care duce la evlavie este plin de mîndrie, şi nu ştie nimic: ba încă are boala cercetărilor fără rost şi a certurilor de cuvinte, din cari se naşte pizma, certurile, clevetirile, bănuielile rele, zădarnicile ciocniri de vorbe ale oamenilor stricaţi la minte, lipsiţi de adevăr şi cari cred că evlavia este un izvor de cîştig. Fereşte-te de astfel de oameni.!”
  Ce învățătură urmezi? Ce învățători?
  cu drag, prietenul tău
  PS…să-mi mai scrii… dar roagă-te lui Dumnezeu să-ți dea calm și pace ”să-i scrii frumos lui ”satana” ăsta”. Așa ca un creștin de 2000 de ani, nu ca unul de 100.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: