Filadelfia nu piere niciodata

Dialoguri pe marginea postarii:
Filadelfia trebuie sa moara

rasvancristian
aprilie 5, 2008 la 2:16 pm
….. Cred cu tărie că biserica adevărată va intra în curînd în faza “subterană”, ca-n China…

Of…ce dulce de adevarat!:
“….Cred cu tărie că biserica adevărată va intra în curînd în faza “subterană”, ca-n China…”
Ce-i trebuia lu Isus sa se roage noaptea in gradina? Exista templu.
Eu as intreba:”Daca biserica adevarata va intra in faza subterana, ce va ramane deasupra pamantului? Care parte va fi supraterana? Biserica falsa?”
Care va fi aceea? Sau care este? Cea care o croieste MD si cei din echipa lui? Eu ma tem ca da. Materialul de croi a fost deja tsesut de mentorii lor. Tiparele s-au desenat la Vatican.
Nadejdea mea este “ramasita”, resturile, (datorita alegerii harului), faramiturile pentru caini, neincartirutii, cei care vorbesc ce au primit de la Domnul, fara frica de salariul taiat, sponsorizare anulata sau excludere din sinagoga, cei mai neinsemnati frati ai Lui, cei necarturari si cei de rand.
Cei care au castigat lumea care vine si au pierdut lumea care pleaca!
Acum plec si eu (pana deseara) si abia astept sa mai citesc ce scrieti!
Pace!

……, incercati sa va antrenati mintea in a privi Adunarea(Biserica) ca o entitate spirituala, ca Trup a Lui Hristos, nu ca o particica a pamantului, nu ca una din multele forme de organizare sociala de pe pamant(carnale). Adunarea este spirituala, creata si mentinuta de Duhul nu de bani, de har nu de fire pamanteasca, legata prin dragoste nu prin lege. Cu o minte astfel antrenata si cu o constiinta curata se pot intelege adevarurile cugetului si curatiei, ape mult mai adanci decat simpla cunostinta intelectuala.
Cu dragoste g.

PS. Faptul ca pastorii (de ex. cei b.) nu se departeaza de acest personaj, nu “il insemneaza” ii da acestuia apa la moara. Nu judec acum atitudinea patorilor pentru ca sunt platiti si nu le pasa de oi. Pastorul cel adevarat insa m-a indemnat sa scriu cele de mai sus.

Geoooooo,
degeaba te chinui sa-i explici unui orb cum arata lumea.
Chiar nu vezi cata batjocura in raspunsurile sale???

Vad bine batjocura si din raspunsurile lui DM si parca vad si ranjetul de bucurie al Diavolului care isi face nestingherit planurile.
De batjocura lui DM ma bucur, o vad. De Domnul Isus au facut mishto o noapte intreaga, asa e Calea Domnului.
Don, nu “ma chinui” atat pentru el sa explic, prin dialog eu sunt provocat sa marturisesc, iar de “auzit”, aud mai multi, ma bucur pentru asta. Si nu pot sa tac, DM este varful de lance al unei mari inselatorii care isi largeste intrarea.
Ce ma mira este ebrietatea spirituala a celor ce se numesc pe ei veghetori, prezbiteri, pastori. Ce vegheaza ei, ce experienta(maturitate) au, pe cine pasc? Pare totul un teatru ridicol in care singura regula respectata este:”sa nu suparam pe ceilalti actori”. Si “publicul” este imbatat in continuare, multi crezand ca asta e lumea reala.
Rose iarta-ma, nu stiu pe cine ai intrebat si nu stiu la ce articol te referi. Legat de biserici, eu cred ca este UNA singura, Trupul lui Hristos, Mireasa, Ierusalimul ceresc. Este Una de-a lungul istoriei pana in vesnicii. Acum logodnica, dupa nunta Mireasa. In mod spiritual, in duhul, aceasta unitate exista. Dupa primirea starii de slava(vom fi ca El), dupa nunta va fi acea unitate fericita pe care o asteptam. E vital pentru dragostea noastra fata de El si fata de frati sa nu iubim lumea, sa nu ne gasim satisfactia in lucrurile ei, in cele de pe pamant, sa asteptam venirea Lui.
Noi nu creem nimic, integrarea in biserica(adunare) se face dupa nasterea din nou, “El a pus madularele in Trup asa cum a voit EL.” Locul nostru in Trup este hotarat de Domnul, iar pentru Domnul (ca Stapan) cel mai iubit slujitor este cel care sta langa El si face lucrarea Lui.
Care este lucrarea Lui, “lucrul Domnului” in care sa sporim?
“Lucrarea Lui suntem noi.” In aceasta sa sporim, la zidirea Trupului.
De aceea scriu si eu, pentru Gloria Harului Sau.
g.

Gloria sa fie intreaga a lui Dumnezeu,care ne-a dat sansa sa
fim Templul Duhului Sfant?
oare e putin lucru?

BIsericele Universale…sunt deja ..in Germania este ,,de exemplu,stiu de la sora mea,care traieste acolo…dar…e ceva
amestecat.De fapt “adunari universale” caci Biserica Una este>

Geo,am simtit tonul de superioritate,,ale domnului DM..
este in legatura cu faptul ca crede despre dansul ca stie mai bine decat oricine ce face.

Zidirea se face prin har nu prin respectare de legi.
Multumesc sora Elisa pentru urmarirea discutiei si pentru duhul treaz, multumesc Domnului pentru tine. Sa nu ostenesti. “Puterea tariei Lui” este crucea, proclamarea crucii este puterea Lui Dumnezeu.
Batjocura ne face doar bine, atunci Duhul Gloriei se odihneste mai din plin asupra noastra si ne umple de putere.
In lupta aceasta spirituala armele folosite sunt cuvintele. Pentru noi Cuvantul lui Dumnezeu. Acest Cuvant trebuie sa invinga celelalte cuvinte (idei) care se ridica la pretentia de Glorie. ….

Un comentariu

Lasă un comentariu