La adunare cu fratele Niculita Moldoveanu (febr. 2007, o ora de film)

Acest film a fost publicat pe Google Video. Google video nu mai exista si nefiind salvat s-a pierdut. Toate lucrurile se întâmplă cu Voia lui Dumnezeu. 

Raspund in primul rand cererii tale , draga Beni si dau si aceasta adresa, poate mai greu de gasit, datorita unor mici greseli facute la postare. Dar poate ca asa e mai bine, ca intelepciunea sa fie gasita doar de cei ce-o iubesc, Dumnezeu doar de cei care-L cauta  si credinta doar de cei ce i-au pregatit o constiinta curata si buna, lucruri capatate toate prin Har.
Am profitat din plin cat timp a trait fratele Niculita de atmosfera de „loc preasfant” a partasiilor din casa lor si am mers des la „Betania” din Sibiu. Din pacate „zugravitorii de morminte” si-au inceput deja marshava lor munca si-l vopsesc pe fratele Niculita cu materialul lor, cu „culoarea” lor. Ma refer in primul rand la materialul postat pe un asa-zis onorabil blog, al unei „onorabile ” fetze bisericesti” care sustine nici mai mult nici mai putzin ca N.Moldoveanu a trecut la Bis Baptista. Desi stapanul blogului cunoaste adevarul, a postat minciuna pentru ca este „spre gloria partidei lui religioase”, cum a scris fratele Moldoveanu in toate cartile lui. Dumnezeu sa-l ierte pe „zugrav”, ca pe fratele Niculita l-a iertat mai demult, zugravul va avea insa probleme daca nu se pocaieste si nu sterge minciuna.
      Sa avetzi o ora la dispozitzie:

6 comentarii

  1. In urma cu doua luni am vazut un interviu cu fratele Moldoveanu realizat in anul 2006, in care pomeneste despre dorinta dansului de a NU apartine vreunei grupari.

    Apreciază

    Răspunde

  2. Draga Beni, intr-adevar, desi multi l-ar fi dorit pe fr Niculita ca membru in biserica sau cultul lor, (poate mai mult sa se laude cu el), dansul a ramas pe dinafara oricarei forme organizate a religiei. Mai mult, nu a fost inscris in nimic, in nici o grupare, alianta, asociatie, club, cult, etc.
    S-a inchinat Domnului aducandu-si jertfele duhovnicesti (in primul rand jertfa de lauda) in micuta adunare de frati din Sibiu, toti cei de-acolo fiind „inafara taberei”. E un mare Har intelegerea acestei Taine a lui Hristos care este Adunarea.
    Pana la un loc putem creste in cunostinta, chiar in credinta, fara sa fim partasi unei adunari dupa Voia Domnului, dar daca vrem sa ne apropiem de Domnul mai mult si sa-L recunoastem ca si Cap al Trupului, ne ciocnim inevitabil de „pretinshi capi” care vor frana umblarea shi creshterea noastra, impiedicandu-ne dupa pilda lui Sanbalat si Tobia.
    Ma bucur sa aud de tine si sa te „vad” crescand in har.
    „Tzinta poruncii este dragostea”.
    d.

    Apreciază

    Răspunde

  3. d-lui Ion Neagu
    Nu se accepta postari in care se face politica sau denigrare. Mergeti la Cuvantul lui Dumnezeu si verificati. Imparatia lui Dumnezeu nu este din lumea aceasta! Sa aveti Har!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu