La adunare cu fratele Niculita Moldoveanu (dec. 2006, o ora de film)

…..Nu-i har mai sfant decat acela: sa fii cu Domnul si cu-ai Sai
In rugaciune si-n cantare si-n lacrimi langa fratii tai.
Cor: /: Oriunde-s ei, fa tot si du-te!
Oricati  sunt ei, fa tot si stai!
Oricum sunt ei, fa tot si cauta-i,
Caci unde-s ei, e-un colt de rai. :/




9 comentarii

  1. Sora Viorica, sa stiti ca atunci cand am postat aceste filmari, m-am gandit la voi, la cei plecati, la cei care odata ati fost in partasii cu fratii din tzara si acum sunteti departe, peste mari si tzari. Daca prin asta va fac o bucurie, va spun ca m-am gandit shi chiar la dumneavoastra personal.
    Sa avetzi Har.
    Salutari lui Caius.
    Spunetzi-i ca poate folosi liber materialele de pe „vestea buna”.
    d.

    Apreciază

    Răspunde

  2. ce dor ne e sa il mai vedem printre noi si sa ii cantam impreuna lui Dumnezeu..multumim Lui pentru asemenea frati,si asemenea momente pretioase…

    Apreciază

    Răspunde

  3. Frumoasa comuniune pe principiul Matei 18:20. Ce frumos e sa-i vezi stransi pe frati in jurul „Domnului fratilor Sai”, liberi de orice influenta omeneasca/eclesiastica. Slavit sa fie Domnul!

    Apreciază

    Răspunde

  4. …și e atât de simplă! Dacă domnul ne-ar fi încărcat cu poveri: ”faceți aia!”, faceți și aialaltă!”? ar fi fost greu. Dar majoritatea poruncilor lui ”nu sunt grele”, să nu le faceți, e o odihnă. Dacă ne-ar fi poruncit să-I facem temple, ne-ar fi spus cu siguranță cum să fie. Ne-a spus însă să-I fim temple și ne-a spus și cum. Libertatea Duhului e darul cel mai prețios garantat de constituția împărăției ai cărei cetățeni am devenit.

    Apreciază

    Răspunde

    1. Cunosti porunci ale Domnului care sunt grele, de vreme ce spui ca majoritatea nu sunt grele? 🙂 Poruncile Lui nu sunt grele pentru ca puterea e a Lui, nu a noastra. „Puterea Mea in slabiciune se arata desavarsita”

      Apreciază

      Răspunde

Lasă un comentariu