Vestea Buna (despre acest blog)

16 mai 2009
Acest blog nu este confesional, adica nu apartine unei confesiuni sau grup religios, este un blog personal, reprezinta punctul de vedere si contributia unei singure persoane.

Ceea ce este postat din alte surse, (carti, edituri, poezii, etc.) nu implica cu nimic sursa, nu inseamna totalul acord din nici o directie cu totalitatea opiniilor de grup, este postat pentru a sublinia un anumit aspect intr-o anumita conjunctura.
Toate postarile autorului  blogului pot fi folosite gratuit fara copyright si fara cerere. Pot fi copiate prin orice mijloace, portiuni sau intreg, cu mentionarea sursei sau fara. Dumnezeu este judecatorul tuturor si el va veghea asupra cuvintelor care zidesc sau darama, asupra oamenilor cu inima curata si asupra celor cu ganduri viclene.
Daca cineva este intrigat de anonimat sa se gandeasca la autorul Epistolei catre Evrei.

16 iulie 2008
In acest spatiu virtual doresc sa postez in primul rand ceea ce am primit personal din partea Domnului in vederea zidirii Trupului,
marturii, mesaje proprii sau ale altora, clipuri, poezii, pagini folositoare.
Vestea cea mai Buna este ca „Hristos Isus a venit in lume ca sa salveze pe cei pacatosi…”.
Ca unul care prin Cuvantul Lui salvator am fost salvat din lume si pacat, caut sa vestesc acest Cuvant si altora si sa „prezint pe orice om desavarsit in Hristos”.
Consider ca este vital din punct de vedere al lui Dumnezeu ca cei care cred sa creasca „pana la masura staturii plinatatii lui Hristos” pentru a depasi starea de copii spirituali, sa ajunga folositori slujbelor Domnului.
Cresterea spirituala este un atribut al Trupului lui Hristos, al Adunarii, in felul launtric si exterior in care este prezentat in Noul Testament, ca o partasie vie a fratilor, o preotie sfanta „pentru a aduce jertfe duhovnicesti placute lui Dumnezeu….”.
Caut personal si indemn si pe altii sa caute partasia cu Domnul si cresterea in El in adunari mici, dupa modelul nou-testamental, lipsite de cler si ierarhie, (chiar sub noile nume) si indemn prin toate mijloacele sa ne apropiem de Domnul mai mult, abandonand „piedicile” inovatiilor omenesti in inchinare. Este dreptul fiecaruia din cei chemati de Domnul, sa ne apropiem de El cu deplin curaj, neingraditzi de oameni.
Caut sa vestesc mantuirea(salvarea) NUMAI prin Harul Domnului Isus si indreptatirea cu Dumnezeu prin credinta, fara faptele legii. Consider aceasta invatatura a Harului Gratuit al Domnului Isus, cea mai Buna Veste si doresc ca si in aceste pagini sa promovez aceasta Invatatura. Consider ca cei care proclama salvarea prin lege, prin fapte, nu cunosc Salvarea Adevarata, prin Har(gratie) si chiar daca poarta in gura Numele Domnului, au nevoie de Har, de Intoarcere la Dumnezeu, de Noul Legamant prin care ne apropiem de Dumnezeu.
Sunt constient ca in spatiul limbii romane anumite invataturi sunt umbrite, dar tacand nu fac dreptate, sunt nevoit sa spun lucrurile care sunt folositoare chiar daca ratingul blogului meu va ramane scazut.
Avem nevoie de Har.
d.
Imi puteti scrie pe:
vesteabunamail@yahoo.com

4 Responses to Vestea Buna (despre acest blog)

 1. viorica spune:

  Dumnezeu sa fie Mijlocitorul tau ,si Cuvintul sa fie ca un izvor de intelepciune din care sa poti scoate apa vie .

  Apreciază

 2. elisa spune:

  Deci va dati batut?de vanturi si furtuna?
  Daca tot nu pricepem de ce ,’geaba ati luat aceasta masura.
  Nu cred ca scriind aici,cineva s-a sesizat de un anume lucru,
  ci mai degraba pentru ca ati scris in alta parte,nu?
  Domnul sa ne mai inteleaga…
  Multa sanatate spirituala doresc tuturor…
  Sa ne rugam unii pentru altii…e mult mai facil sa scriem doar.

  Apreciază

 3. magdamolling spune:

  Multa binecuvantare de la D-nul nostru,sa aveti in totul cea ce puneti pe blog,pentru cresterea spirituala a acelor care sunt doritori de ea.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: